Traian Băsescu, urmărit penal pentru retrocedarea unor imobile când era primar

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu urmărit penal. Plângerea a fost făcută în 2008 - 2009 contra lui Traian Băsescu, pentru retrocedarea unor imobile, în anul 2003Foto Click!
Traian Băsescu urmărit penal. Plângerea a fost făcută în 2008 - 2009 contra lui Traian Băsescu, pentru retrocedarea unor imobile, în anul 2003Foto Click!

Traian Băsescu, urmărit penal. Judecătoria Sectorului 5 a confirmat, la sfârşitul lunii aprilie, redeschiderea urmăririi penale sub aspectul infracţiunii de abuz în serviciu la plângerea Ioanei Preda contra lui Traian Băsescu, pentru retrocedarea unor imobile de către acesta când era primar al Capitalei.

Traian Băsescu, urmărit penal. Pe 27 aprilie, Judecătoria Sectorului 5, a confirmat redeschiderea urmăririi penale sub aspectul infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, într-un dosar deschis la plângerea Ioanei Preda. Decizia este definitivă, scrie Mediafax.

Ioana Preda a declarat, marţi seară (5 mai), la Antena 3, că a făcut plângerea în 2008 - 2009 contra lui Traian Băsescu, pentru retrocedarea unor imobile, în 2003, către Nicholas Jordan. Preda a mai precizat că din unul din aceste imobile din sectorul 4 a fost evacuată în urmă cu doi ani.

Traian Băsescu, urmărit penal şi în alt dosar de şantaj

Traian Băsescu, urmărit penal. Totodată, după încheierea mandatului, Traian Băsescu este urmărit penal şi într-un dosar de şantaj, după plângerea făcută de senatoarea Gabriela Firea. Gabriela Firea a depus o plângere contra preşedintelui de atunci al României, Traian Băsescu, în care l-a reclamat pentru ameninţări.

"În urma plângerii formulate de doamna Firea Gabriela (senator) la care a fost conexată şi sesizarea semnată de mai mulţi parlamentari, pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a constituit un dosar penal. În cauză, procurorii au dispus, la data de 17.04.2014, începerea urmăririi penale cu privire la fapta sesizată, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, prevăzută de art. 207 alin. 2 Cod penal. Prin ordonanţa din 18.04.2014, constatându-se că în cauză există un impediment legal temporar pentru punerea în mişcare a acţiunii penale, s-a dispus, în temeiul prevederilor art. 312 alin. 2 Cod procedură penală, suspendarea urmăririi penale. S-a apreciat că în conformitate cu dispoziţiile art. 84 alin. 2 raportat la art. 96 alin. 1 din Constituţie, Preşedintele României se bucură de imunitate", se arăta într-un comunicat emis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, anul trecut, în luna aprilie, despre fostul preşedinte Traian Băsescu, urmărit penal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net