Traian Băsescu sare la gâtul miniștrilor demisionari

Ultima actualizare:

    Fostul președinte al țării îi consideră penibili pe miniștrii care vor să revină în Guvern, deși l-au dat jos pentru incompetență
Fostul președinte al țării îi consideră penibili pe miniștrii care vor să revină în Guvern, deși l-au dat jos pentru incompetență

Au părăsit Guvernul, dar acum vor să-și retragă demisiile! Vorbim depsre miniștri declarați incompetenți de șeful lor, Liviu Dragnea. ”Este culmea penibilului” , afirmă Traian Băsescu.

„Culmea penibilului! La moţiune, toţi miniştrii PSD au votat pentru căderea Guvernului din care făceau parte, urmare a incompetenţei în îndeplinirea programului de guvernare. La scurt timp după căderea guvernului, Olguţa Vasilescu a anunţat că miniştrii demisionari, dar şi incompetenţi, îşi retrag demisiile. Oare cum poţi vota că ai fost un ministru incompetent, care nu şi-a îndeplinit programul, după care să anunţi că vrei să fii din nou ministru?”, a precizat senatorul PMP.

Traian Băsescu a conchis spunând că „bunul simţ politic, simţul ridicolului şi al penibilului nu au nici o legătură cu PSD-ul”.

Olguța vrea din nou să fie ministru

Ministrul demisionar al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat ieri că membrii cabinetului Grindeanu îşi vor retrage demisiile depuse anterior, pentru a asigura funcţionarea Guvernului, până la momentul în care un nou cabinet va fi instalat.

”Cred că o să ne retragem toţi demisiile ca să poată fi funcţională activitatea ministerelor până în momentul în care va fi învestit viitorul guvern, să asigurăm conducerea ministerelor ca interimari. Eu mi-am delegat atribuţiile către un secretar de stat, dar alţi colegi ai mei nu au apucată să le delege sau nu au avut posibilitatea să o facă pentru că Ministerul Dezvoltării Regionale, de exemplu, a fost totalmente destructurat în aceste zile pentru că, după demisia lui Sevil Shhaideh au fost demişi în bloc toţi secretarii de stat, secretarii generali şi secretarii generali adjuncţi. Pe 1 iulie trebuie închise nişte condiţionalităţi pe fonduri europene şi nu mai are nimeni drept de semnătură şi atunci va trebui ca doamna Shhaideh să se întoarcă la serviciu”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net