Traian Băsescu nu mai e acuzat de şantaj, ci de ameninţare

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu Foto: Mediafax
Traian Băsescu Foto: Mediafax

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost din nou la Parchetul instenţei supreme, în dosarul în care senatorul Gabriela Firea îl acuză de şantaj.

 Urmărirea penală a început la 11 martie, după ce anchetatorii au redeschis, pe 30 decembrie 2014, dosarul în care Gabriela Firea îl acuză pe Băsescu de şantaj. La ieşirea din sediul Parchetului, fostul preşedinte a declarat că procurorii i-au adus la cunoştinţă faptul că a fost schimbată încadrarea juridică în dosarul său, din şantaj în ameninţare, faptă care se pedepseşte cu amendă sau cu închisoare de până la un an, scrie Mediafax.

Concret, Traian Băsescu, preşedintele României în funcţie, a spus că Gabriela Firea ”mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă”. În prezent, sunt 12 dosare penale care îl privesc pe Traian Băsescu, scrie Mediafax.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net