Traian Băsescu: ”În locul premierului mi-aş da demisia”

Ultima actualizare:

    Fostul președinte Traian Băsescu spune că premierul ar trebui să își dea demisia
Fostul președinte Traian Băsescu spune că premierul ar trebui să își dea demisia

Au trecut doar opt zile de când miniștrii din Cabinetul Dacian Cioloș au depus jurământul și iată că fostul președinte, Traian Băsescu, spune că ar trebui să își dea demisiile.

Traian Băsescu a declarat, marţi seară, la România TV,  că prin deciziile luate, pe plan fiscal şi bugetar, inclusiv majorarea salariilor bugetarilor cu 10%, Guvernul Cioloş nu face decât să continue politicile Guvernului Ponta. Fostul preşedinte a arătat că, dacă ar fi în locul lui Cioloş, şi-ar da demisia din funcţia de premier. ”Ce s-a întâmplat arată ca tehnocraţii nu au capacitatea de a rămâne tehnocraţi când execută dispoziţii politice. Au fost tehnocraţi până în faţa bugetului”, a spus Băsescu.

”Ceea ce a anunţat premierul Cioloş, este, de fapt, continuarea politicii Guvernului Ponta. Aşa cum a anunţat, intră în vigoare noul Cod Fiscal, se măresc salariile toate cu 10%, cu excepţia celor care au primit deja măriri de 25%, Sănătatea şi Educaţia. Deci, este o continuare totală a politicii bugetare a Guvernului Ponta”, a spus Traian Băsescu la România TV.

Acesta consideră că dacă ar fi în locul lui Dacian Cioloş, şi-ar da demisia din funcţia de premier. ”În locul doamnei de la Ministerul de Finanţe mi-aş cam da demisia. Lucru pe care l-aş face şi dacă aş fi în locul premierului tehnocrat Cioloş, care demonstrează că nu este nici o deosebire în abordare între tehnocraţi şi politicieni”, a mai precizat fostul preşedinte, citat de aceeași sursă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net