Traian Băsescu, despre Elena Udrea

Ultima actualizare:

    De 1 Martie, Traian Băsescu a vorbit despre Elena Udrea şi a împărţit flori jurnalistelorFoto: Captură Antena 3
De 1 Martie, Traian Băsescu a vorbit despre Elena Udrea şi a împărţit flori jurnalistelorFoto: Captură Antena 3

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a vorbit, de curând, despre Elena Udrea şi despre noua ei arestare. Ulterior, acesta a împărţit, de 1 Martie, flori tuturor jurnalistelor care au fost prezente la sediul din Bucureşti al Partidului Mişcarea Populară.

Traian Băsescu a mărturisit că este mulţumit de cum merge reconstrucţia partidului, dovadă fiind pozele cu sălile pline ale filialelor PMP din ţară. În plus, Traian Băsescu a adăugat că nu vrea să se înscrie în partid, ci doar să-l ajute. Totodată, întrebat cum comentează motivarea judecătorilor legată de noua arestare a Elenei Udrea, Traian Băsescu a spus că, în continuare, are mare încredere în justiţie şi în Elena Udrea.

Traian Băsescu o susţine în continuare pe Elena Udrea

“Eu vă spun un singur lucru, pe care îl voi repeta: am încredere în justiţie şi am încredere în Elena Udrea. Dacă a apărut moda denunţătorilor, vom vedea…, dar important e ce s-a întâmplat în mod real. Repet, eu am încredere în Elena Udrea”, a mărturisit Traian Băsescu.

Elena Udrea, din nou în cătuşe

Camera Deputaţilor a aprobat, luni (23 februarie), noua cerere de arestare preventivă în cazul Elena Udrea, pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute", dosar în care blonda este acuzată de luare de mită și abuz în serviciu.

Avocatul Elenei Udrea a anunțat că blondei i s-a pus sechestru pe bunuri de milioane de euro
Avocatul Elenei Udrea a anunțat că blondei i s-a pus sechestru pe bunuri de milioane de euro

„Ca politician, am făcut multe greșeli, dar am fost un ministru bun. Sunt ca orice politician, cu bune și cu rele.  Îmi reproșez multe, dar ce mai contează. Este o situație, astăzi, în care oricine face un denunț, fie el și fraudulos, beneficiază de măsuri preventive ușoare. Atunci, oamenii sunt tentați să facă aceste lucruri, mai ales cei cu caracterul slab. Pe de altă parte, după trei luni de arest preventiv, probabil că și caracterele puternice se înmoaie. Niciodată nu aș declara ceva mincinos”, a mărturisit Elena Udrea.

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net