Traian Băsescu, despre Colectiv: „Tineretul are nevoie de cluburi”

Ultima actualizare:
Mesajul publicat de Traian Băsescu pe Facebook
Mesajul publicat de Traian Băsescu pe Facebook

Fostul şef al statului a avut prima reacţie cu privire la incendiul produs în Club Colectiv, vineri noapte (30 octombrie). Traian Băsescu susţine că închiderea cluburilor nu este o soluţie bună. Acesta se de părere că tinerii au nevoie de cluburi şi că ar fi riscantă apariţia unor cluburi clandestine, ca urmare a închiderii localurilor frecventate de generaţia tânără.

Băsescu a reacţionat vehement cu privire la tragedia din Colectiv, care s-a soldat cu 32 de morţi şi aproximativ 140 de răniţi. Liderul Mişcării Populare a publicat un mesaj pe contul său oficial de Facebook în care propune o altă soluţe decât cea abordată de autorităţi în momentul de faţă. Fostul preşedinte e de părere că închiderea definitivă a cluburilor similare nu este o soluţie bună pentru rezolvarea acestei probleme la nivel naţional.

„Tineretul are nevoie de cluburi. Prima reacţie a autorităţilor este să le închidă. Greşit. Plecînd de la comanda socială ele trebuie să existe. Soluţia este finanţarea modernizării acestor cluburi cu credite garantate de stat, la fel ca la prima casă. Dacă le vom închide cluburile ce alternativă dăm tinerilor pentru petrecerea sfîrşitului de săptămînă mai ales iarna? Credeţi că vor umple sălile de teatru? Nu vreau să-mi imaginez cît de riscante ar fi nişte cluburi clandestine. Sunt convins că Guvernul României poate da o soluţie inteligentă pentru prezent şi viitor. Tinerii au nevoie de cluburi.”, a scris Traian Băsescu pe reţeaua de socializare.


    Mesajul publicat de Traian Băsescu pe FacebookFoto: captură foto Facebook
Mesajul publicat de Traian Băsescu pe FacebookFoto: captură foto Facebook

După tragedia din Club Colectiv, proprietarul unuia dintre cele mai vechi cluburi din Bucureşti a spus că îşi închide afacerea. Andrei Soşa, patronul clubului Expirat, a publicat un mesaj pe Facebook în care susţine că timp de 12 ani de activitate a pus viaţa a mii de oameni în pericol. Mai multe cluburi din ţară şi-au suspendat activitatea şi au început renovările.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net