Traian Băsescu a cerut începerea urmăririi penale pentru miniştrii din dosarul Microsoft

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu, preşedintele RomânieiFoto: David Muntean
Traian Băsescu, preşedintele RomânieiFoto: David Muntean

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, în cadrul unei declaraţii de presă, că a cerut ministrului Justiţiei începerea urmăririi penale pentru cinci foşti ministri vizaţi în dosarul Microsoft.

Traian Băsescu a cerut ministrului Justiţiei inceperea urmăririi penala pentru miniştri vizaţi în dosarul Microsoft. Este vorba de Adriana Ţicău, de Gabriel Sandu, de Alexandru Atanasiu, de Mihai Nicolae Tănăsescu şi de Daniel Funeriu. "În ceea ce priveşte solicitarea făcută de ministrul Justiţiei cu privire la cinci foşti miniştri legat de dosarul Microsoft, am aprobat sau, corect din punct de vedere al legii este: am cerut ministrului Justiţiei, şi l-am informat pe procurorul general legat de această solicitare făcută către ministrul Justiţiei, începerea urmării penale pentru doamna Ţicău Adriana, pentru domnul Sandu Gabriel, pentru domnul Athanasiu Alexandru, pentru domnul Tănăsescu Nicolae Mihai şi pentru domnul Funeriu Daniel", a declarat Traian Băsescu potrivit mediafax.ro.

"Nu a fost o cerere formală de începere a urmării penale, am studiat bună parte din cele 13 bibliorafturi care au fost trimise şi cred că acest caz trebuie anchetat cât mai rapid până la capăt", a mai adăugat Preşedintele României, potrivit adevarul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net