Traian Băsescu cere parlamentarilor să nu se prezinte la citirea moțiunii de cenzură

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu cere parlamentarilor din opiziție să nu se prezinte la citirea moțiunii de cenzură
Traian Băsescu cere parlamentarilor din opiziție să nu se prezinte la citirea moțiunii de cenzură

Traian Băsescu cere parlamentarilor din opoziție să nu se prezinte la citirea moțiunii de cenzură PSD-ALDE, precizând că este o luptă internă.

Traian Băsescu face apel la parlamentarii din opoziție să nu se prezintă în sală, duminică, 18 iunie, în timpul citirii moțiunii de cenzură a PSD-ALDE. Președintele PMP motivează că aceasta este o luptă internă și că sub cupola Parlamentului a fost transferată lupta pentru putere şi influenţă a clanurilor din PSD, potrivt Digi24.

„Din păcate, sub cupola Parlamentului a fost transferată lupta pentru putere și influență a clanurilor din PSD. Desigur, maidanezul de companie al PSD, Călin Popescu Tăriceanu, va conduce lucrările Camerelor Reunite. La o astfel de disputa internă, nici un alt partid parlamentar nu ar trebui să se afle în sală. Doar așa PSD ar putea înțelege în ce situație ridicolă s-a pus singur, Dragnea ar putea pricepe că viclenia de tip Teleorman nu ține loc de inteligență, iar românii ar vedea cu ochii lor ce oameni de proastă calitate au votat”, scrie Traian Băsescu pe Facebook.

PSD vrea ca moţiunea de cenzură să fie citită în plenul reunit al Parlamentului duminică, 18 iunie, urmând să fie convocat un plen reunit al celor două Camere. Pentru ca o moţiune de cenzură să treacă este nevoie de 233 de voturi în plenul reunit al Parlamentului, iar PSD şi ALDE au împreună 247 de parlamentari, nefiind astfel nevoie de susţinere din partea altor grupuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net