Traian Băsescu aruncă bomba: ”E o farsă! Antenele au de unde transmite”

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu, critic față de reacția reprezentanților trustului Intact la notificarea ANAFfoto: arhivă Adevărul
Traian Băsescu, critic față de reacția reprezentanților trustului Intact la notificarea ANAFfoto: arhivă Adevărul

Fostul președinte Traian Băsescu a comentat într-o conferință de presă situația situația prezentată drept dramatică a trustului Intact, notificat de Fisc să părăsească sediile confiscate de stat. Cunoscut pentru relația cu scântei cu reprezentanții Antenelor, Băsescu a aruncat bomba. ”Cred că suntem într-o farsă. Chiar aseară emisiunea s-a transmis din afara trustului Intact”, a declarat fostul președinte.

Fostul preşedinte Traian Băsescu se bagă singur în gura leilor. Într-o conferință de presă preluată de Gândul.info, Băsescu a subliniat că tot scandalul iscat după ce ANAf a trimis luni, 15 februarie, o notificare de evacuare către trustul Intact, este o farsă.

"Ştiu că trustul Intact are două sau trei studiouri la Romexpo, de unde nu îi evacuează nimeni, au închiriat Teatrul Excelsior, de unde nu-i evacuează nimeni, cu toate echipamentele pentru transmisiuni în direct pe care nu le ia nimeni. Deci, cred că suntem într-o farsă, care pune sub semnul întrebării obligativitatea punerii în aplicare a unei hotărâri definitive", a spus Băsescu.

Mai mult, fostul președinte a spus că emisiunea de luni seară, în care directorul Antena 3, Mihai Gâdea, spunea că instituțiile statului vor să închidă Antenele, a fost transmisă de la Excelsior.

"Chiar aseară, ridicolul situaţiei, emisiunea s-a transmis din locaţia de la Excelsior. Deci, s-a transmis din afara sediului Intact", a precizat fostul preşedinte.

Traian Băsescu a vorbit și despre ordinul ANAF pe care îl consideră perfect legal, dar și despre decizia Senatului de a-i cere explicații lui Dacian Cioloș cu privire la cazul Antenelor, pe care o consideră "ilegitimă".

"Cred că este o acţiune în aplicarea legii. Este cunoscută relaţia dintre mine şi Antene şi n-aş comenta evenimentul, dar eu cred că este o acţiune în aplicarea unei hotărâri judecătoreşti. Nu cred că poate fi pusă sub semnul întrebării legimitatea acţiunilor. Ce mi s-a părut ilegitim, mi s-a părut acţiunea de astăzi a preşedintelui Senatului şi a Senatului în ansamblu, unde, laolaltă, PSD, UNPR, PNL şi UDMR au votat pentru chemarea premierului Cioloş în faţa Senatului să dea explicaţii de ce ANAF a început procedura de punere în aplicare a unei hotărâri judecătoreşti", a declarat Traian Băsescu, într-o conferinţă de presă.

Citește aici care sunt cele trei scenarii posibile după ce ANAf a notificat trustul Intact să părăsească în cinci zile sediile confiscate de stat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net