Totul despre Salonul Bicicletei 2016, organizat în Capitală

Ultima actualizare:

    Cea mai mare expoziţie de biciclete din România are loc la Romexpo
Cea mai mare expoziţie de biciclete din România are loc la Romexpo

Pentru că şi weekendul se anunţă unul ploios, dacă nu vrei să stai în casă, la Romexpo, între 25 şi 27 martie, se desfăşoară cel mai mare eveniment expoziţional al anului pentru toţi iubitorii de biciclete –Salonul Bicicletei.

Românii au cam uitat ce înseamnă mersul pe bicicletă. De aceea, în perioada 25-27 martie, în pavilionul C1 al Romexpo (în dreapta Pavilionului Central), te vor aştepta foarte multe premii, surprize şi oferte speciale.

Salonul Bicicletei, a doua ediţie

Salonul Bicicletei este la a doua ediţie, fiind organizat de Asociaţia Producătorilor, Importatorilor şi Comercianţilor de Biciclete (AsPIC România), înfiinţată de Veloteca, un magazin de biciclete din Bucureşti, împreună cu alte două firme de profil, în urmă cu doar 3 ani. De ce să vii la Salonul Bicicletei? Pentru că vei lua parte la o serie de activităţi unice şi vei fi la curent cu cele mai noi şi moderne tipuri de biciclete pentru dame, bărbaţi şi copii, dar şi cu cele mai sigure accesorii şi echipamente pentru iubitorii de pedalat.

În cele 3 zile, începând cu ora 10.00, în pavilionul C1, poţi participa la concursuri ce îţi aduc bicicleta mult visată. În plus, evenimentul va include activităţi precum:

– demonstraţii/sărituri;– concurs pentru mecanici;– testarea bicicletelor ;– concurs pentru copii, organizat cu Poliţia Română, Asociaţia Bate Şaua şi TBB;– educaţie privind regulile în trafic;– Bike Polo;– concurs Urban Trail XCC;– clase de spinning;– plimbarea/parada biciclistelor;– maraton de spinning.

În cadrul acestui eveniment, ai ocazia de a intra in contact cu cele mai apreciate branduri din lumea ciclismului. Aici, poţi testa orice bicicletă de damă, copii sau bărbaţi şi poţi primi sfaturi de la consultanţi pentru achizitionarea bicicletei potrivite pentru stilul de tău de viaţă sau activităţile din weekend sau vacanţe.

La Salonul Bicicletei 2016, vei mai găsi:

• Cannondale – o marca de biciclete de munte, trekking, de oraş şi cursiere, cu toate versiunile lor şi echipamente complete. În plus, vei regăsi şi Synapse Disc, bicicleta campionului nostru naţional la triathlon, Ciprian Bălănescu.• Giro – îţi vor prezenţa căştile şi pantofii mărcii născute în 1985 în Santa Cruz.• Deuter – cele mai moderne şi noi modele de rucsaci concepuţi pentru plimbările pe bicicletă outdoor, munte sau câmpie.• Dahon – cea mai cunoscută marcă de modele de biciclete urbane, în culorile oraşului tău, ideale pentru un pedalat cu atitudine pentru a scăpa de aglomeraţie.• Biciclete Veloteca fără pedale – varianta aleasă de cei mai mulţi părinţi pentru copiii lor.

Aşadar, dacă ai chef de adrenalină sau pur şi simplu vrei să te relaxezi, Salonul Bicicletei este evenimentul la care trebuie neapărat să ajungi. Taxa de intrare este de 10 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
constantin si elena sfinti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net