Tokes îi cere lui Ponta daune morale de 100.000 de lei

Ultima actualizare:

Avocatul Kincses Elod, care îl reprezintă pe Tokes, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că europarlamentarul l-a mandatat cu introducerea acţiunii împotriva premierului Victor Ponta, pentru declaraţiile pe care acesta le-a făcut în 25 februarie împotriva sa, daunele morale pretinse ridicându-se 100.000 de lei, transmite corespondentul Mediafax.

Kincses a arătat că, deşi sunt întrunite toate elementele infracţiunii de calomnie, Victor Ponta are imunitate parlamentară, aşa că "nu este cazul" să deschidă o acţiune penală. El a precizat că a introdus acţiune pentru "răspunderea civilă delictuală pentru faptă proprie", iar premierul "va trebui să se apere făcând proba verităţii, dacă va reuşi".

Avocatul a adăugat că în cazul în care Tokes va câştiga procesul, suma va fi donată în scopuri caritabile.

Tokes afirma, recent, că Nicolae Ceauşescu a fost "mai generous" decât Victor Ponta, deoarece a permis "o oarecare autonomie a maghiarilor", în timp ce premierul nu permite constituirea unei regiuni care să corespundă cu Ţinutul Secuiesc.

Premierul Victor Ponta i-a răspuns, în 25 februarie, lui Laszlo Tokes, acuzându-l pe acesta de limbaj horthyst şi de faptul că, împreună cu Monica Macovei, reprezintă de 20 de ani interese antiromâneşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net