Timpuri Noi face show în Bucureşti

Ultima actualizare:

Joi, 10 ianuarie, de la ora 21.30, trupa Timpuri Noi vă aşteaptă la Hard Rock Cafe din Bucureşti, unde are programat un show de zile mari. Biletele costă 35 de lei (acces general) sau 49 de lei (VIP, cu loc la masă în faţa scenei). Trupa Timpuri Noi este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii, care a scos de-a lungul timpului hituri precum Adeline, Stere, Bordelul Mov, Verginica şi multe altele. 

Balet pe gheaţă la Cluj-Napoca

Duminica viitoare, Baletul pe Gheaţă din St. Petersburg va susţine la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca două spectacole “Frumoasa din pădurea adormită”: unul de la ora 16.00, altul de la ora 19.00. Acesta este al doilea balet al lui Ceaikovski, precedat de “Lacul lebedelor” şi urmat de “Spărgătorul de nuci”. Subiectul este oarecum asemănător cu cel din primul balet al lui Ceaikovski, “Lacul lebedelor”: întunericul e, în cele din urmă, învins de forţele luminoase ale iubirii, prieteniei şi purităţii sufleteşti, vraja este risipită, personajele demonice înfrânte. Biletele au preţuri cuprinse între 159 şi 424 de lei. 

Hai să vezi Concertul Extraordinar de Anul Nou!

Mâine, 7 ianuarie, eşti invitat la cea de-a şasea ediţie a Concertului Extraordinar de Anul Nou, spectacol care va avea loc de la ora 19.00 la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti. Veţi păşi într-o lume fermecătoare a sunetelor şi veţi asculta piese de renume ale unor mari compozitori de muzică clasică şi operă: Mozart, Rossini, Donizetti, Brahms, Ceaikovski, Bizet, Strauss, Delibes, Gounod și Puccini. Programul serii va conține arii, duete și terțete faimoase, pe acordurile calde și învăluitoare create de Symphactory Orchestra. Biletele costă 95, 125 sau 150 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net