VIDEO Un avocat, un bijutier şi un artist, pe schiuri prin Timişoara, cu 60 de kilometri pe oră: „Mulţumim primăriei pentru pârtie”

Ultima actualizare:

Zăpada de pe principalele străzi din Timişoara s-a topit, dar timişorenii nu uită experienţele trăite în urmă cu o săptămână, când oraşul a fost sub asediul iernii. Trei tineri (un avocat, un bijutier şi un artist la Filarmonica Banatul) au lăsat, însă, la o parte nemulţumirile cauzate de activitatea firmelor de deszăpezire şi au văzut partea plină a paharului. Străzile pline de zăpadă au însemnat, pentru cei trei tineri, o provocare pentru o aventură la limita inconştienţei. 

Tractaţi de o maşină la volanul căreia s-a aflat tatăl unuia dintre ei, tinerii au schiat prin oraş. Unul dintre protagonişti a declarat pentru „Adevărul” că viteza maximă cu care au mers a fost de 60 de kilometri pe oră, pe pasajul din Calea Şagului. De altfel, din filmuleţele postate pe Youtube se poate vedea că, la un moment dat, maşina care îi tracta pe tineri depăşeşte un alt autoturism. „Recunosc că a fost un pic de inconştienţă din partea noastră şi nu recomandăm nimănui să facă aşa. Noi ne-am aventurat pentru că schiem bine şi atunci nu au fost riscuri majore. În afară de asta, şoferul are multă experienţă”, a spus unul dintre schiori.

Click AICI pentru VIDEO cu schiorii urbani!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net