Ţi se dublează şansele să ne iei banii şi maşinile! Concursul Click!MANIA continuă cu surprize

Ultima actualizare:
Niculae  Axentuţă va găti în oalele cu semi-presiune
Niculae Axentuţă va găti în oalele cu semi-presiune

Dăm premii pe bandă rulantă la Click!MANIA. Cel mai tare concurs al primăverii a făcut fericiţi peste 13.000 de cititori fideli.

Cele mai râvnite lozuri nu au fost descoperite încă de nimeni. Verifică lozul şi poţi fi chiar tu norocosul care se alege cu o super-maşină. Marin Nicolae (49 de ani) a câştigat cu ziarul preferat 300 de lei. „Ce bucurie să aflu că mă număr printre câştigători. Sunt cititor fidel şi abia aşteptam să-mi încerc norocul la concursul vostru. Banii de la Click!MANIA vor ajunge la copiii mei, să-şi cumpere ei câte ceva frumos”, ne-a spus bărbatul, care e operator de montaj.

Niculae Axentuţă a nimerit şi el un loz câştigător. „E primul meu câştig, norocul meu! Abia aştept să gătesc în oalele primite de la voi”, ne-a spus bărbatul.


    Niculae  Axentuţă va găti în oalele cu semi-presiuneFoto: Click!
Niculae Axentuţă va găti în oalele cu semi-presiuneFoto: Click!

Premiile se revendică la numerele de telefon: 0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603.427 şi 0318.603.428, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător şi în săptămâna de valabilitate a revistei Click! pentru femei.

Până joi ai dublă şansă de câştig

Click! nu-şi uită cititorii fideli, aşa că le-a pregătit o nouă surpriză. De luni (27 aprilie) şi până joi (30 aprilie), inclusiv, ai dublă şansă de câştig la cel mai tare concurs al primăverii. Asta pentru că pe ziar vei găsi un loz normal Click!MANIA, dar şi unul Bonus. Lozurile îţi pot aduce una din cele două maşini Honda Civic, atât de râvnite de toată lumea, dar şi premii în bani-gheaţă: 5.000 lei, 1.000 lei şi 300 lei  şi mii de alte surprize.

Ai taloane cu super-reduceri!

Click!MANIA pune în joc şi lozuri cu reducere la produsele din  gamele Dormeo, Delimano, Topshop şi Walkmaxx. Astfel, în fiecare zi poţi câştiga produse din gama celor menţionate mai sus. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi. Dacă ai găsit lozul pe care scrie DORMEO 40% REDUCERE verifică produsul Dormeo la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceeaşi zi pentru achiziţionarea produsului. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere.

Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. Câştigătorul va trebui să comunice seria unică de pe clapeta lozului pentru verificarea acestuia de către operatorul Studio Moderna, apoi să comande produsul şi va beneficia de reducerea respectivă. Dacă aţi sunat la numărul respectiv şi a fost ocupat, staţi liniştit. Operatorii partenerului nostru, Studio Moderna, vă vor contacta şi după ora 21.00, chiar şi a doua zi.

Unde suni dacă ai talon de reducere

Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net