Ţi-am pregătit peste 8.500 de premii la Click!MANIA

Ultima actualizare:

    Click!MANIA revine cu lozurile  norocoase care te pot face  pe loc mai bogat cu 5.000 de lei sau  îţi pot aduce o maşină nou-nouţă
Click!MANIA revine cu lozurile norocoase care te pot face pe loc mai bogat cu 5.000 de lei sau îţi pot aduce o maşină nou-nouţă

Dragii noştri, concursul care a făcut mii de români fericiţi, din toate colţurile ţării, revine cu premii senzaţionale. Click!MANIA le-a pregătit cititorilor noştri fideli peste 8.500 de surprize, în valoare de peste 320.000 de lei. Vineri (20 mai), ai primul loz!

Ne-am întors mai repede decât aţi fi sperat! Şi nu oricum, ci cu mii de premii pentru voi. Click!MANIA revine cu lozurile norocoase care te pot face pe loc mai bogat cu 5.000 de lei sau îţi pot aduce o maşină nou-nouţă. Vineri ai primul loz pe prima pagină a ziarului. Desfă clapeta lozului şi, dacă ai trei simboluri identice, ai câştigat. Uite ce premii ţi-a pregătit Click!MANIA!

simeon stalpnicul png
  • O maşină. Cel mai râvnit loz va fi cu siguranţă cel care îţi aduce un autoturism nou-nouţ. Este vorba despre o Dacia Logan Acces, fabricată în 2016, cu motor pe benzină. 
  • Premii în bani. Ţi-am pregătit şase lozuri a câte 5.000 de lei fiecare. Alte 30 de lozuri Click!MANIA îţi pot aduce 1.000 de lei. Lozurile mai ascund 300 de premii a câte 300 de lei. 
  • Plinuri de carburant. Dăm 25 de carduri de plin de benzină (40 de litri), spre bucuria şoferilor. Cumperi Click!, dezlipeşti lozul şi dacă ai trei simboluri cu pompa de benzină îţi poţi face plinul la maşină. 
  • Aspiratoare. În joc mai sunt şapte aspiratoare performante în valoare de 683 de lei, fiecare. Reglarea electronică a puterii de aspirare se face prin selector rotativ, iar puterea maximă e de 1.400 waţi. Aspiratoarele au filtru de protejare a motorului, sac de praf, capac igienic cu închidere automată şi trei accesorii cu suport special.
  • Telefoane, tablete şi gadgeturi. Avem pentru tine 20 de telefoane, 10 tablete şi 65 de gadgeturi (căşti, baterii externe, mini boxe).
  • Cuptoare cu microunde, grătare, mixere şi seturi cu ibric şi râşniţă. Cititorii noştri mai pot câştiga şapte cuptoare cu microunde şi 20 de mixere Delimano, necesare în orice bucătărie. În joc mai sunt 20 de grătare de exterior Delimano şi 50 de seturi cu ibric şi râşniţă pentru iubitorii de cafea. 
  • 8.000 de surprize. Cititorii Click! mai pot câştiga loţiuni de plajă, brăţări UV şi geluri de duş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 1391089070 jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net