Teroare pentru soția bărbatului care a condus drogat: "Arsă, bătută, cum să fiu liniştită când el e liber?"

Ultima actualizare:

    Georgiana Carmen  Bîrligea spune că  a fost maltratată  de fostul soț în mai  multe rânduri
Georgiana Carmen Bîrligea spune că a fost maltratată de fostul soț în mai multe rânduri

Noi amănunte şocante ies la iveală în cazul unui accident auto care ascunde o poveste demnă de un serial poliţist! În februarie 2018, Dragoş Bîrligea, patronul unor studiouri de videochat din Bucureşti, ar fi încercat să-şi omoare soţia, provocând un grav accident de circulaţie. Acum, când soţul ei a scăpat de puşcărie, femeia se teme pentru viaţa ei.

Georgiana Carmen Bîrligea, fosta soţie a lui Dragoş Bîrligea, patronul unor studiouri de videochat din Bucureşti, care a încercat să o omoare într-un accident rutier, face mărturii şocante! Femeia spune că bărbatul care i-a fost soţ şi de care a divorţat recent, a maltratat-o şi din acest motiv ea a cerut ordin de protecţie împotriva lui Dragoş Bîrligea. Cu toate acestea, femeia se teme pentru viaţa ei, mai ales după ce acesta a scăpat de puşcărie. Instanţa l-a condamnat, pe 6 mai, la 2 ani şi 5 luni de închisoare cu suspendare. ”Acest lucru mă sperie, şi îmi e frică pentru viaţa familiei mele. Arsă cu ţigara, bătută... maltratată, încuitată în baie. Cum aş putea să stau liniştită ştiind că el e liber pe străzi după tot ce am trăit cu el?  Şi asta o poate confirma şi tatăl meu”, a mărturisit pentru Click! Georgiana Carmen Bîrligea, prin intermediul noului său apărător, avocat Katia Cicală. 

Iniţial, Dragoş Bîrligea fusese reţinut pentru tentativă de omor, consum de droguri şi conducere fără permis. Însă instanţa a schimbat încadrarea în vătămare din culpă. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 5 zile. ”Apreciem sentinţa ca fiind mult prea blândă în raport cu faptele comise. Astăzi (ieri-n.r.) am depus Apel şi sperăm că se vor schimba lucrurile, sperăm într-o soluţie pe măsura faptelor. După ce a coborât din maşină, a lovit-o cu mâinele şi picioarele în văzul martorilor, care au şi declarat acest lucru. Victima se teme pentru viaţa ei şi a familiei ei”, a declarat avocata Katia Cicală pentru Click!. 

Se pare că bărbatul de 40 de ani a intrat în panică după ce a văzut în geanta soţiei un ruj. Georgiana Bîrligea a povestit că Dragoş Bîrligea ar fi încercat să o omoare, acuzând-o că este mână-n mână cu oamenii legii şi că îl filează. “Am ieşit din casă, toate bune şi frumoase, în momentul în care a pornit maşina mi-a văzut deasupra în geantă un ruj şi s-a panicat, a zis că i-am pus filaj! Atunci a început episodul”, a povestit Georgiana Carmen Bârligea, anul trecut, la externarea de la Spitalul Floreasca. Ea a recunoscut că şi ea, şi soţul prizaseră cocaină înainte să plece la drum. Cei doi lucrau împreună, el fiind patronul mai multor studiouri de videochat. Femeia a divorţat de el, după ce acesta a intrat intenţionat cu BMW-ul în alte maşini, în timp ce se afla cu ea în maşină, pe 3 februarie 2018. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Un avion militar ucrainean a intrat în spațiul aerian al României  A fost interceptat și escortat pentru aterizare imediată la Baza 95 Aeriană Bacău jpeg
image
image
image
image
image
image
the emperor napoleon in his study at the tui jpg
Lacul Amara, zămislit dintr un vechi curs al Ialomiţei jpeg
image png
gradinile fermecate ale dragonilor colaj facebook jpg
parasutism MapN jpg
dan bittman
Elevă la examen - simulare evaluarea nationala - subiecte FOTO Inquam / George Călin
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net