Teroare la coaforul din Titu unde a fost înjunghiată o tânără

Ultima actualizare:

    Locul crimei: salonul din Titu
Locul crimei: salonul din Titu

O nouă traumă pentru angajate! Salonul din Titu în care Alexandra Marin, de 25 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de iubitul gelos a fost scena unui alt episod de coşmar. Poliţiştii dâmboviţeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat în vârstă de 49 de ani. Acesta a intrat în salon şi a început să le ameninţe pe angajate pentru că nu ar fi sărit în apărarea fetei omorâte. Aflat sub influenţa alcoolului, individul care a băgat spaima în angajate a fost deja amendat de poliţişti.

Pe 23 ianuarie, Florin Oprea (35 de ani), subofiţer în cadrul Ministerului Apărării Naţionale, a intrat în salon şi a lovit-o de mai multe ori cu cuţitul pe Alexandra Marin, în zona gâtului, a pieptului şi a picioarelor, sub privirile îngrozite ale colegelor. Plutonierul era furios din cauza faptului că iubita sa nu accepta să se împace cu el, în urma unor certuri repetate.


    Florin Oprea şi Alexandra Marin
Florin Oprea şi Alexandra Marin

Tânăra avea doi copii (unul din prima căsătorie, celălalt - din relaţia cu Florin Oprea). Militarul era măcinat de gelozie şi, nu de puţine ori, îi făcea Alexandrei adevărate scene, devenind violent. După ce Oprea şi-a înjunghiat mortal iubita, în incinta coaforului, au apărut la iveală amănunte incredibile. Atât familia tinerei, cât şi fosta soţie au scos la iveală faptul că Poliţia din Titu l-ar fi ţinut în braţe pe agresor, deşi existau plângeri împotriva lui, scrie adevarul.ro. Subofiţerul, participant cu câţiva ani în urmă şi la o misiune în Afganistan, a fost arestat pentru 30 de zile, iar poliţiştii din Titu sunt cercetaţi de Biroul Control Intern.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
constantin si elena sfinti png
bullying 679274 1920 jpeg
caine jpg
4 baza Sinaia jpg
Tudor Arghezi
image
actualitate.net
image
actualitate.net