Teorie şoc! Cine i-a adus în pragul morţii pe milionarii din Piteşti. Agresorul a fentat camerele de supraveghere de pe proprietate

Ultima actualizare:

    Se pare că hoţul ar fi  escaladat gardul din spatele  vilei şi ar fi ajuns pe terasă,  unde se afla Camelia
Se pare că hoţul ar fi escaladat gardul din spatele vilei şi ar fi ajuns pe terasă, unde se afla Camelia

Locuitorii din Piteşti sunt îngroziţi de atacul sângeros care a avut loc la ei în oraş. Tâlharul a intrat cu uşurinţă pe proprietatea familiei Cristescu şi i-a lovit cu bestialitate pe cei doi soţi, deşi locuinţa părea o fortăreaţă.

În timp ce Ovidiu Cristescu (40 de ani) stă neclintit lângă patul de spital pe care se zbate între viaţă şi moarte soţia sa, Camelia (41 de ani), poliţiştii fac eforturi pentru a afla cine a comis oribila faptă. Anchetatorii au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi au descoperit că agresorul s-a învârtit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, vreo jumătate de oră pe lângă vilă înainte de a da lovitura. În imagini nu se vede faţa brutei pentru că este acoperită de şapcă şi ochelari de soare.

Mai mult, momentul în care acesta a intrat pe proprietate nu e surprins de nici una dintre camere, deşi acestea erau amplasate la fiecare colţ al casei. Tocmai de aceea poliţiştii bănuiesc că e vorba de un cunoscut al familiei, care ştia punctele slabe ale sistemului de supraveghere şi a sărit gardul din spatele imobilului.

După ce agresorul a lovit-o sălbatic, cu bâta, pe Camelia şi a lăsat-o într-o baltă de sânge, a ştiut să ajungă imediat la etaj, direct în dormitorul unde se odihnea Ovidiu şi băiatul său de 6 ani. S-a repezit la afacerist şi l-a atacat. Disperat să-şi protejeze fiul, bărbatul s-a luptat cu tâlharul, iar băiatul a apucat să se refugieze într-o cameră alăturată unde se afla sora sa de 8 ani şi bona. Necunoscutul a înşfăcat cei 5.000 € şi 7.000 de lei aflaţi pe o masă şi s-a făcut nevăzut în pădurea din apropiere. Nu înainte de a arunca bâta plină de sânge la 20 m de casă. Anchetatorii nu exclud ca agresorul să fie un muncitor, care a lucrat la ridicarea impresionantei vile, în care proprietarii s-au mutat în urmă cu doar o lună.

«Pacienta e în comă»

Camelia Cristescu este internată la secţia Terapie intensivă a Spitalului Universitar Bucureşti. Potrivit medicilor, femeia a suferit un traumatism cranian sever, iar starea ei este foarte gravă, prognosticul fiind rezervat. „Pacienta este în stare critică, în continuare. Ea este în comă şi este conectată la aparate”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Leonard Grecescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net