În sfârşit, a venit iarna! Ninge în Moldova, iar joi vor fi -14°C

Ultima actualizare:

    La Suceava  a început de  ieri să ningă
La Suceava a început de ieri să ningă

Am avut o iarnă mai mult decât blândă, dar au început „să curgă" avertizările de ninsoare, vânt puternic, polei şi ger. În această săptămână, vom avea parte de fenomene de iarnă, iar temperaturile coboară cu peste zece grade.

Un val de aer rece venit din nordul Rusiei a intrat luni, 20 ianuarie, în nordul Moldovei şi a început să ningă. Erau zero grade luni dimineaţă, la ora 8.00, iar joi la prânz vor fi minus 6 grade, în timp ce sâmbătă temperaturile vor coborî la minus 8 grade ziua şi minus 14 grade noaptea.

Ieri, s-a depus un strat de zăpadă de câţiva centimetri în Moldova, iar meteorologii spun că va ninge în continuare, dar nu în cantităţi importante. Centrul European de la Reading, Marea Britanie, a realizat o prognoză pentru două săptămâni, până în 2 februarie.

Potrivit specialiştilor, temperaturile vor coborî de la o zi la alta, iar de joi va fi chiar frig, şi ziua, şi noaptea. Meteorologii spun că, din 24 ianuarie, aria precipitaţiilor se extinde în toată ţara, întâi sub formă de ploi slabe, apoi lapoviţe şi ninsori. Cea mai dramatică scădere a temperaturii va fi în Banat: de la 16 grade ieri, la 2 grade în 27 ianuarie.

După această dată, frigul se mai domoleşte şi vom avea temperaturi normale pentru această dată. La munte, sunt aşteptate ninsori după data de 24 ianuarie.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net