«Telefonul de la Click!MANIA e pentru copiii mei»

Ultima actualizare:
Ştefan Roşioru s-a ales cu 300 de lei
Ştefan Roşioru s-a ales cu 300 de lei

Le facem surprize zi de zi cititorilor Click! Până acum, peste 1.600 de români din toate colţurile ţării au câştigat premii la Click!MANIA.

Gheorghe Botorogeanu (56 de ani) a câştigat un telefon la concursul nostru. „O să-l dau copiilor”, ne-a spus bucureşteanul. Câştigătorul spune că nu trece zi fără să cumpere ziarul preferat. „Cumpăr în fiecare zi, de la chioşc, ziarul Click!. Îmi plac foarte mult paginile de Sport, dar şi restul rubricilor mă interesează. Acum, că am câştigat, îmi place şi mai mult ziarul dumneavoastră. E prima oară când câştig la Click!MANIA”, a încheiat Gheorghe Botorogeanu. Zi cu noroc şi pentru Ştefan Roşioru (64 de ani). Bucureşteanul a câştigat 300 de lei cu ziarul preferat.


    Ştefan Roşioru s-a ales cu 300 de lei
Ştefan Roşioru s-a ales cu 300 de lei

„Cumpăr Click! de când e pe piaţă şi uite că-n sfârşit am nimerit şi eu un loz norocos”, ne-a spus bărbatul. Cu banii câştigaţi, cititorul nostru îşi va cumpăra medicamente.

Mai avem mii de premii pentru tine. Poţi câştiga o super maşină Hyundai i20 în valoare de 52.380 de lei, lozuri cu bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane performante, seturi de vase de bucătărie şi multe alte surprize. În plus, mai sunt în joc sute de mii de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Top Shop, Walkmaxx.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net