Te lingi pe degete la Festivalul Îngheţatei Artizanale

Ultima actualizare:

Concerte şi proiecţii de filme pe terasa mall-ului. Proiecţii gratuite de filme, concerte live şi o mulţime de evenimente interactive au loc în această vară pe terasa Mega Mall din Bucureşti. Zilele de joi sunt dedicate evenimentelor muzicale, prin urmare, săptămânal au loc concerte live.

Miercuri, vineri, sâmbătă şi duminică poţi vedea cele mai apreciate producţii cinematografice din ultimii ani. În seara aceasta se proiectează „Fast and furious 7”, miercuri „The change-up”, vineri „Duplicity”, iar sâmbătă „The devil wears Prada”. Joi, 24 august, va face show trupa „Colors in Stereo”, pe ai cărei vocalişti îi cunoşti de la „Vocea României”. Sâmbătă, 26 august, copiii sunt aşteptaţi la „Laboratorul de creat bijuterii”, cu jocuri interactive şi antrenamente distractive. 

Iată unul dintre cele mai delicioase evenimente! Între 25 şi 27 august, la Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău, are loc prima ediţie a Festivalului Îngheţatei Artizanale. Intrarea este liberă, iar la eveniment sunt aşteptaţi copii şi adulţi de toate vârstele. Aromele sunt variate, oricine îşi poate găsi ceva pe gustul său. Comercianţii vin cu o muţime de sortimente, dedicate inclusiv persoanelor care suferă de diabet, intoleranţă la lactoză, ori la gluten, sau celor care pur şi simplu sunt la dietă.

Atelier de magie pentru copii

Cristina Strecopitov, considerată prima femeie magician din România, vă invită la spectacolul şi altelierul de magie pentru copii “Micul Magician”. Evenimentul are loc sâmbătă şi duminică la SOHO Studio din Bucureşti, anunţă bilete.ro. Ca într-o adevărată vrajă şi cu o baghetă fermecată, cei mici vor învăţa trucuri hazlii şi formule magice ce vor transforma fanteziile în realitate, pentru că în lumea poveştilor şi a jocului totul este posibil. Preţul unui bilet este de 25 de lei.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net