Te-ai măritat cu altul? Ţi-am dat foc la casă!

Ultima actualizare:
Adrian şi Iuliana  Calinciuc au avut parte  de o nuntă cu peripeţii
Adrian şi Iuliana Calinciuc au avut parte de o nuntă cu peripeţii

Poveste desprinsă parcă din telenovele în localitatea suceveană Milişăuţi. În timp ce mirii şi cei 250 de invitaţi jucau la nuntă, fostul iubit al miresei le incendia casa.

În noaptea de duminică spre luni, locuinţa şi anexele familiei Calinciuc au luat foc, incendiul fiind provocat de o mână criminală. Nenorocirea s-a petrecut în timp ce Adrian Calinciuc, de 31 de ani, şi tânăra lui nevastă, Iuliana, de 20 de ani, se aflau la un restaurant în Rădăuţi, acolo unde petreceau la propria nuntă alături de 250 de invitaţi.

Principalul suspect al incendierii este fostul iubit al miresei, care în trecut a avut un conflict şi cu Adrian Calinciuc. Se presupune că a pus focul din gelozie, pentru a se răzbuna pe cei doi miri. Audiat de poliţişti, suspectul a negat totul, dar poliţiştii continuă ancheta pentru a stabili cine se face vinovat de incendierea gospodăriei familiei Calinciuc.


    Adrian şi Iuliana  Calinciuc au avut parte  de o nuntă cu peripeţii
Adrian şi Iuliana Calinciuc au avut parte de o nuntă cu peripeţii

Prima care a aflat de nenorocire a fost mama mirelui. „S-a auzit o bubuitură în spatele şurei, iar apoi a izbucnit focul. Cu siguranţă cineva a vrut să facă un rău”, a povestit unul dintre vecinii familiei Calinciuc.

Imediat, împreună cu mirii şi alţi invitaţi au plecat într-un suflet spre Milişăuţi. Pentru că o parte dintre invitaţi au rămas la restaurant, mirele s-a întors la petrecere, acolo unde totul era ca la înmormântare. Pentru că nu ştiau ce s-a întâmplat, muzicanţii au continuat să cânte, numai că nimeni nu mai dansa.

Pompierii au intervenit cu 8 autospeciale, timp de aproape 5 ore, pentru a localiza şi stinge incendiul, dar şi aşa pagubele sunt foarte mari. „Cred că de pe vremea dacilor nu s-a mai întâmplat aşa ceva, să mergi la propria nuntă şi cineva să-ţi dea foc la casă. Toată munca noastră din ultimii ani s-a dus pe râpă. În loc să folosim banii de la nuntă pentru a face ceva cu ei, acum trebuie să-i băgăm în reconstrucţia casei”, ne-a spus mirele Adrian Calinciuc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net