Taximetristul care a tăiat frânele de la mașina iubitei, reținut

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şovăială Andrei-Mihail a fost reţinut joi, 16 februarie, de procurori pentru tentativă de omor, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul are 42 de ani şi este taximetrist.

Un taximetrist din Capitală a fost reţinut, joi (16 februarie), fiind acuzat de tentativă de omor după ce ar fi tăiat frânele maşinii pe care o conducea fosta iubită, scrie news.ro.

”La data de 05.12.2016, inculpatul Şovăială Andrei-Mihail a secţionat în mai multe locuri furtunul sistemului de frânare al roţii din faţă, de pe partea dreaptă a autoturismului marca Skoda Rapid care era folosit de către persoana vătămată D.C., fosta concubină a acestuia, acceptând astfel posibilitatea decesului persoanei vătămate ori al altor participanţi la trafic, în condiţiile unui accident rutier”, explică Parchetul într-un comunicat de presă, citat de aceeași sursă.

Procurorii îl mai acuză pe Andrei Șovăială că pe 21 decembrie 2016 ar fi dat foc unor cauciucuri la uşa apartamentului unde locuiesc părinţii fostei iubite şi unde a locuit şi ea, fiind distruse uşile a două apartamente şi mai multe bunuri. Ulterior, la începutul anului, acesta ar fi vandalizat maşina unui vecin care a parcat pe locul femeii.

Dosarul a fost deschis după ce femeia în vârstă de 37 de ani a reclamat în luna ianuarie că i-au fost tăiate frânele de la maşină.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net