Taxify și-a schimbat denumirea. Uite cum îl găsești în aplicație!

Ultima actualizare:

    Cei care circulă cu Taxify trebuie să știe că aplicația se numește de astăzi Bolt
Cei care circulă cu Taxify trebuie să știe că aplicația se numește de astăzi Bolt

Clienții platformelor europene de transport trebuie să știe că Taxify și-a schimbat denumirea. Începând de astăzi, 7 martie, se numește Bolt, tradus însemană Fulger.

”Schimbarea s-a produs pentru ideea de rapiditate a curselor, pentru că Bolt înseamnă Fulger”, ne-au explicat reprezentanții companiei.

Noul brand va fi lansat treptat în piețele globale în următoarele săptămâni, înclusiv în România. Important de reținut este faptul că aplicația se va actualiza automat odată instalată pe telefon, astfel că utlizatorii nu trebuie să facă pași suplimentari.

Taxify este pe piață de cinci ani

“Taxify s-a lansat acum cinci ani cu misiunea de a face transportul urban accesibil și confortabil. Primul nostru produs a fost o aplicație pentru taxiuri, de unde vine și numele original. Pe măsură ce am progresat în ceea ce privește misiunea noastră, am depășit și părți ale brandului, inclusiv numele. Având în vedere dorința noastră de a oferi o soluție problemelor din domeniul transportului la scară largă, ne dorim ca brandul să reflecte viitorul companiei, și nu trecutul. Noul nume Bolt provine de la mișcarea rapidă, fără efort, exact cum trebuie să fie o călătorie prin oraș. Subliniază de asemenea viziunea noastră cu privire la viitorul transportului, care va fi electric”, a explicat Markus Villig, CEO și cofondator Bolt.

Taxify se află în 30 de țări

Compania estoniană are în prezent 25 de milioane de utilizatori în peste 30 de țări în lume și este lider în Europa și Africa.

Este, de asemenea, prima companie care a adus serviciile de tip ride-hailing și închirierea de scutere în aceeași aplicație.

În prezent se lucrează la extinderea serviciilor de închiriere a scuterelor electrice în mai multe orașe europene. În țara noastră, serviciul nu este încă disponibil.

Așa arată aplicația Bolt pe telefon
Așa arată aplicația Bolt pe telefon

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
zapada transfagarasan jpg
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net