Tatăl unui dintre violatorii din Vaslui, bătut în plină stradă

Ultima actualizare:

    Bărbatul crede că este victima unei revolte publiceFoto: adevarul.ro
Bărbatul crede că este victima unei revolte publiceFoto: adevarul.ro

Gheorghe Bolboceanu, tatăl lui Petrică Bolboceanu, a depus o plângere la Poliție din cauză că a fost bătut de un consătean din Văleni. Potrivit certificatului medico-legal are nevoie de șapte-opt îngrijiri medicale.

Agresiunea ar fi avut loc într-o stație de autobuz din centrul municipiului Vaslui, în Zona Confenții, la data de 23 august, potrivit adevarul.ro. Polițiștii fac cercetări în acest caz și au stabilit că agresiunea a izbucnit pe fondul unei datorii mai vechi pe care Bolboceanu o avea față de Ioan Pavel. Cei doi bărbați s-au întâlnit în stația de autobuz, iar când l-a văzut, Pavel i-a cerut lui Bolboceanu suma de 400 de lei, spunându-i că este o datorie veche și că are nevoie de bani.

Bolboceanu a invocat că „are necaz cu băiatul” și nu îi poate da banii. Bărbații s-au luat la bătaie, iar în timpul îmbrâncelii, Pavel l-a lovit pe Bolboceanu cu cheile de la mașină, în zona brațului, provocându-i leziuni.

Gheorghe Bolboceanu s-a plâns că în comunitatea locală motivul agresiunii ar fi faptul că este tatăl unui dintre cei șapte violatori, iar agresorul l-a recunoscut după ce l-a văzut la televizor.

“Mi-a reproşat ceea ce a făcut feciorul meu şi a sărit la mine la bătaie. Am stat şi am încasat. Îmi era si teamă să răspund. Cine ştie ce se mai întâmpla şi ajungeam şi eu în spatele gratiilor”, a declarat bărbatul.

Cu toate acestea, reprezentanții Inspectoratului de Poliție (IPJ) Vaslui susțin că acest motiv nu a fost indicat în reclamația depusă la poliție: „Din primele cercetări, agresiunea s-a produs pe fondul unui conflict spontan, fiind invocată neplata unei datorii. În cauză se fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net