Tăriceanu, nevasta tinerică te-a băgat la dietă?

Ultima actualizare:

    Şeful Senatului a intrat  la dietă după ce  fotoreporterii l-au surprins  cu burtică la plajă
Şeful Senatului a intrat la dietă după ce fotoreporterii l-au surprins cu burtică la plajă

Mitul de cel mai viril politician din vechea gardă l-a băgat în spital. Nu este uşor ca, la 64 de ani, să fii al doilea om în stat, să ai nevastă cu 25 de ani mai tânără şi un copil de doi ani. Dacă te mai şi cheamă la DNA, chiar te lasă puterile. Pe Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, această viaţă zbuciumată l-a trimis ieri direct în spital.

“Nu pot ajunge la Senat, înlocuieşte-mă la Palatul Cotroceni”. Acesta este SMS-ul primit luni de vicepreşedintele Senatului, Ioan Chelaru, de la şeful său, Călin Popescu Tăriceanu.

“Bănuiesc că are o stare specială atât timp cât nu a venit la serviciu şi nici măcar nu m-a sunat. M-a desemnat să îl înlocuiesc la ceremonia de învestire a noului ministru al muncii”, a dezvăluit Chelaru.

Tăriceanu şi-a anulat toate întâlnirile programate pentru ziua de ieri şi a transmis colegilor din ALDE să amâne desemnarea candidatului pentru fotoliul de primar general al Capitalei, pentru sfârşitul săptămânii.

Un comunicat al Senatului a făcut lumină: „Pe fondul unor activităţi politice care l-au solicitat fizic în mod deosebit, dar şi din cauza unei diete hipocalorice, Călin Popescu Tăriceanu a manifestat o stare de slăbiciune”.

Tăriceanu este însurat cu Loredana, mai tânără decât el cu 25 de ani, cel de-al cincilea mariaj al său, cu care are un copil de doar 2 ani. Doar aşa se explică de ce, la 64 de ani, Tăriceanu ţine cură de slăbire!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net