Tăriceanu, ce ghinionist eşti în trafic!

Ultima actualizare:

    Politicianul a fost  testat cu aparatul  etilotest.  Nu a  consumat băuturi  alcoolice
Politicianul a fost testat cu aparatul etilotest. Nu a consumat băuturi alcoolice

În 2006 şi-a rupt piciorul după ce a căzut cu motocicleta. Cinci ani mai târziu s-a ciocnit cu un taximetru. Ieri, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a bifat un nou accident: o Dacie care „a uitat" să frâneze l-a izbit violent din spate.

Maşina fostului premier şi actual senator PNL a fost lovită ieri dimineaţă de un autoturism Dacia condus de un buzoian în vârstă de 50 de ani. Din fericire, accidentul, care a avut loc pe raza municipiului Buzău, nu s-a soldat cu victime şi nu a fost nevoie de intervenţia cadrelor medicale.

2014- Poliţiştii l-au amendat pe şoferul vinovat

simeon stalpnicul png

Maşinile, însă, au fost destul de şifonate. „Este vorba despre o tamponare între două autoturisme, fără a fi înregistrate victime. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Buzău, care conducea pe Aleea Industriilor către Şoseaua Spătarului nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de alt autoturism din faţa sa, lovindu-l", a explicat comisarul şef Florina Crucianu, de la Poliţia Judeţeană Buzău. Ambii şoferi au fost testaţi cu etilotestul, care a arătat că nu au consumat alcool, însă buzoianul s-a ales cu trei puncte penalizare şi avertisment.

2006. Tăriceanu (62 de ani) nu este la primul incident de acest gen. Ba unele s-au terminat chiar mai rău pentru politician. În 2006, Tăriceanu a fost internat la Spitalul Elias, după un accident cu motocicleta. El a pierdut cotrolul frumosului Harley Davidson într-o curbă din Corbeanca şi a intrat într-un Ford Mondeo care circula regulamentar din sens opus.

simeon stalpnicul png

2011. Fostul prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu, actual senator PNL, a mai fost implicat într-un accident cu un taxi, pe şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală. Tamponarea s-a produs atunci din cauza fostului premier, care nu a acordat prioritate, greşeală care l-a costat pe politician permisul pe 60 de zile.

simeon stalpnicul png

UPDATE Tăriceanu, implicat într-un accident în Buzău

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net