A târât 100 de metri un poliţist agăţat de maşină

Ultima actualizare:

Scene desprinse parcă dintr-un film de acţiune într-o benzinărie din Răcari (Dâmboviţa)! Poliţiştii au încercat să oprească, pentru un control de rutină, o maşină în care se aflau două persoane, dar şoferul a refuzat să se conformeze, aşa că agenţii au plecat în urmărirea sa.

Fugarul a reuşit să scape de două filtre şi a avariat una dintre autospecialele de poliţie, scrie adevarul.ro. În scurt timp, un alt echipaj a reuşit să blocheze maşina într-o staţie de benzină. Când unul dintre poliţişti a deschis portiera, şoferul a demarat în trombă, iar agentul a rămas agăţat de maşină, fiind târât 100 de metri!

 Autoturismul a fost oprit, în cele din urmă, pe un câmp din Costeşti Vale, iar poliţistul s-a ales cu o mână ruptă. Şoferul de 39 de ani nu are permis auto, iar etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul din Costeşti Vale a fost arestat pentru 30 de zile. “Îmi pare rău. M-am speriat când am văzut poliţia. Am băut două beri”, a declarat bărbatul, care a mai făcut puşcărie pentru furturi din locuinţe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
traian basescu
image png
Fontana di Trevi FOTO Shutterstock jpg
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net