Tânărul înjunghiat lângă staţia de metrou Politehnica a fost operat și este în afara oricărui pericol

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tânărul de 26 de ani, înjunghiat, se află internat la Spitalul Universitar, unde a fost transportat cu o ambulanţă SMURD imediat după incidentul din zona Politehnica.

Conform Digi24, tânărul a fost operat cu succes și este în afara oricărui pericol. Leonard Grecescu a precizat pentru News.ro că bărbatul este brancardier. Ieri seară, în jurul orei 19.00,  prin apel 112, un tânăr a sesizat că a fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla într-un părculeţ din apropierea staţiei de metrou Politehnica. El ar fi fost înjunghiat în spate de o persoană pe care acum poliţiştii încearcă să o găsească.

Cazul tânărului a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Procurorii fac cercetări pentru tentativă de omor şi încearcă să găsească faptaşul. ”Având în vedere diagnosticul tânarului, precum si circumstantele comiterii agresiunii, cauza a fost preluată de caătre Parchetul de pe lânga Tribunalul Bucuresti şi Serviciul Omoruri, cercetările fiind desfasurate sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net