Tânăra dispărută din Singapore şi-a luat acasă iubitul oltean

Ultima actualizare:

    Idila dintre Cheryl Yap Lay  Leng şi românul Alex Donea continuă pe alt continent
Idila dintre Cheryl Yap Lay Leng şi românul Alex Donea continuă pe alt continent

Mai ceva ca într-o telenovelă! Luna trecută, o tânără asiatică era căutată prin Interpol, după ce a fugit de acasă. Venise în România, să întâlnească dragostea vieţii ei. Acum, s-a întors în Singapore, la pachet cu iubitul oltean, dar şi cu....”mama soacră”!

Cheryl Yap Lay Leng, de 25 de ani, a fugit din Singapore în luna ianuarie, împreună cu mama ei, Foo Li Kheng, de 61 de ani. Timp de 10 zile, cele două femei au fost de negăsit, astfel că tatăl tinerei a alertat autorităţile. Îi era teamă ca nu cumva fiica şi soţia să cadă pradă traficanţilor de persoane. În timp ce tatăl se dădea de ceasul morţii în Singapore, cele două îşi făceau „selfie”, fericite, la aprope 10.000 de kilometri distanţă de casă, taman în comuna Vultureşti din România. Veniseră să îl cunoască pe Alexandru Donea, un tânăr de 17 ani de care tânăra singaporeză s-a îndrăgostit pe Facebook. Şi se pare că este dragoste mare, căci Cheryl Leng s-a lăsat cu greu urnită de la lângă iubitul oltean, iar atunci când în sfârşit a decis să părărească Vultureştiul, l-a luat cu ea pe Alex, dar şi pe mama acestuia. „Să sperăm că peste un an sau doi ne vom căsători. Peste un an vrem să ne mutăm şi ne-am gândit undeva în America”, a povestit Alexandru Donea.

simeon stalpnicul png

Tocmai de aceea, Alex a luat-o pe mama lui şi au plecat în peţit în Singapore, să ceară mâna lui Cheryl chiar tatălui ei. Potrivit The Straits Times, cei doi români vor rămâne în metropola asiatică timp de trei luni. Deja femeia a postat pe Facebook numeroase fotografii din Singapore, din care reiese că se bucură din plin de traiul de acolo. Nu se ştie dacă au apucat să îl cunoască încă pe „tata socru”, care a rămas foarte supărat după ce fiica şi soţia sa au fugit de acasă.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
traian basescu
image png
Fontana di Trevi FOTO Shutterstock jpg
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net