Tânăr căutat pentru o crimă comisă cu 10 luni în urmă, găsit în Timișoara

Ultima actualizare:

    Tânărul a fost prins la 10 luni de la comiterea crimei
Tânărul a fost prins la 10 luni de la comiterea crimei

Un dâmbovițean de 27 de ani, dat în urmărire națională și internațională pentru o crimă comisă cu aproximativ zece luni în urmă împreună cu un alt bărbat prins luna trecută la Târgovişte, a fost găsit de polițiști într-o sală de sport din Timișoara, urmând să fie predat autorităţilor din Dâmboviţa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Timiș, Mirela Drăghicioiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că joi seară polițiștii l-au găsit pe un tânăr de 27 de ani care fusese căutat pentru omor în județul Dâmbăvița.

Un tânăr de 27 de ani care era dat în urmărire națională și internațională din noiembrie 2014 a fost depistat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Timișoara în colaborare cu SIC Dâmbovița, pe raza orașului Timișoara, într-o sală de sport. Bărbatul este căutat pentru un omor comis în aprilie 2014, în localitatea Doicești, din Dâmbovita. Tribunalul din Dâmbovița a emis mandat de arestare 30 de zile pe numele acestuia, el urmând să fie escortat și predat autorităților din Dâmbovița”, a declarat Mirela Drăghicioiu.

Potrivit polițiștilor, tânărul care a fost prins în Timișoara, împreună cu un altul care a fost depistat şi prins la începutul acestui an în Târgoviște, ar fi ucis, în aprilie 2014, un alt tânăr din localitatea dâmboviţeană Doicești. Victima celor doi a fost, conform polițiștilor din Timișoara, Valeriu Cosmin Avram, în vârstă de 27 de ani, care era cercetat pentru trafic de droguri. Acesta a fost găsit mort pe un deal la câteva sute de metri de locuința sa, având mai multe lovituri de cuțit la gât și abdomen, dar și un picior secționat.

Polițiștii mai spun că mașina celui decedat a fost găsită de către familia victimei, cu motorul pornit şi geamurile sparte, pe strada unde acesta locuia.

Totodată, cu câteva luni înainte de crimă, în urma unor percheziții domiciliare polițiștii au găsit droguri în locuința lui Valeriu Cosmin Avram.

Polițiștii mai spun că i-au identificat pe autorii crimei, cunoscuți în lumea interlopă din Dâmbovița, însă aceștia părăsiseră țara.

Primul dintre cei doi suspecți a fost găsit în luna ianuarie a acestui an în municipiul Târgoviște. Cel de-al doilea, care a fost prins joi seară la Timișoara, a stat mai multe luni în Germania, iar de aproximativ două luni se afla în Timișoara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net