Suspectul crimei de la Delfinariu, arestat pentru 30 de zile

Ultima actualizare:

    Nicolae Filimon a fost reţinut de poliţişti în Sibiu
Nicolae Filimon a fost reţinut de poliţişti în Sibiu

Crima din Constanţa i-a revoltat pe locuitorii oraşului. Nicolae Filimon, bărbatul care ar fi ucis vineri seară o vânzătoare de la un chioşc din Constanţa, susţine că ţinta lui a fost o altă femeie. El va sta după gratii următoarele 30 de zile, după ce a reţinut de poliţişti la Sibiu.

Suspectul de 30 de ani, zugrav de meserie, le-a declarat anchetatorilor că nu Adriana Farcaş, de 33 de ani, mama a două fetiţe, era vizată, ci o rudă a fostei sale prietene, care, în opinia lui se făcea vinovată de faptul că l-a despărţit de fosta iubită. El ar fi omorât-o pe vânzătoare pentru că femeia n-ar fi vrut să-i dea ţigări pe datorie.

Chioşcul din zona Delfinariu, scena unei crime sângeroase
Chioşcul din zona Delfinariu, scena unei crime sângeroase

Vânzătoarea a fost atacată în timp ce se afla în interiorul chioşcului Cuget Liber din zona Delfinariu a Constanţei. Ea a fost înjunghiată de mai multe ori în zona toracelui. După fuga agresorului, vânzătoarea s-a târât afară, căzând în braţele unui trecător. Victima a fost preluată de o ambulanţă SMURD şi a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, dar a decedat sâmbătă dimineaţă, din cauza rănilor grave. Martorii au povestit că în interiorul chioşcului se văd semne de luptă. După fuga agresorului, vânzătoarea s-a târât afară, căzând în braţele unui trecător. Femeia a decedat sâmbătă dimineaţa, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Marcaţi de tragedia produsă în plină stradă, într-o zonă extrem de circulată, mai mulţi constănţeni au iniţiat o petiţie online: "Adriana Farcaş nu înseamnă nimic pentru voi. Dar pentru cei doi copilaşi rămaşi orfani, însemnă totul. Adriana a fost ucisă mişeleşte pentru un pachet de ţigări!!! Vrem să se facă dreptate! Vrem legi adevărate pentru criminali, violatori, pedofili! Vrem muncă silnică până la epuizare! Nu mai suntem de acord să le oferim condiţii de detenţie pe banii noştri! Vrem să faceţi aceste lucruri fără ca noi să fim nevoiţi să ieşim în stradă! Arătaţi-ne că aveţi suflete şi că vă iubiţi familiile! Daţi-ne dreptul de a trăi fără frică!”.  Adriana Farcaş lucra împreună cu sora ei, pe ture, la chioşcul Cuget Liber.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net