Suspect în jaful armat de la o bancă din Bistriţa, prins în Vama Siret

Ultima actualizare:

    Sucursala Raiffeisen Bank de pe strada Năsăudului, scena jafului de marţi dimineaţăfoto: bistriteanul.ro
Sucursala Raiffeisen Bank de pe strada Năsăudului, scena jafului de marţi dimineaţăfoto: bistriteanul.ro

Desfăşurare de forţe la Punctul de Trecere al Frontierei de la Siret după ce poliţiştii de frontieră au prins un bărbat suspectat că ar fi fost autorul jafului de la o bancă Raiffeisen din Bistriţa.

Acesta a fost luat la ochi de agenţi după ce a coborât din maşină cu care a venit în apropiere de Vama Siret şi a încercat să treacă pe jos frontieră spre Ucraina.

Individul a fost legitimat iniţial de un poliţist, la Poiana Stampei, care a trimis datele acestuia la Poliţia de Frontieră. Bărbatul a fost reţinut ulterior în Vama Siret pentru audieri. Poliţişti criminalişti, cu un laborator criminalist, mascaţi şi un procuror de la Bistriţa, au ajuns în vamă, l-au audiat pe suspect şi l-au amprentat.

La finalul audierilor, acesta a fost ridicat şi dus cu dubă poliţiei către Bistriţa. Conform unor martori, bărbatul ar avea dublă cetăţenie, româno ucraineană şi s-ar ocupă cu vânzarea de maşini la mâna a două. El nu avea pistol asupra lui şi nici în maşină, însă ar fi deţinut o suma de bani, scrie informatiata.ro.

«Nu mişcaţi, este un jaf!»

Un jaf armat a avut loc marţi dimineaţă la o bancă din Bistrița. Un bărbat care stătea ieri la coadă, într-o sucursală Raiffeisen Bank, a scos pistolul şi a anunţat cu o voce metalică: „Nu mişcaţi, este un jaf!”. Angajaţii băncii i-au dat 19.000 de lei, iar necunoscutul s-a făcut nevăzut pe o străduţă din spatele băncii. Totul a durat 30-40 de secunde.

Alexandra Vereşezan, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, a declarat că jaful a fost anunţat la ora 10.27 şi că nu a fost rănită nici o persoană. Atacatorul e un bărbat de aproximativ 30 de ani, care avea ochelari de soare şi o şapcă. Poliţia a instituit imediat filtre în Bistriţa-Năsăud şi în judeţele limitrofe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net