Surpriza de la testul ADN: tatăl e unchiul!

Ultima actualizare:

    Unchiul fetei a fost ridicat de poliţişti
Unchiul fetei a fost ridicat de poliţişti

Caz revoltător în comuna Banca (Vaslui)! Cătălin Baciu (34 de ani), unchiul unei eleve de gimnaziu, a fost arestat sub acuzaţia de viol şi tentativă de viol. Puştoaica de 13 ani a născut acum patru luni la spitalul din Bârlad. Probele ADN arată că tatăl copilului este unchiul copilei.

Victima este o fată sărmană, diagnosticată cu retard mintal. Familia l-a reclamat pe agresor încă din 2015, când eleva le-a povestit părinţilor că unchiul a încercat să o violeze. Fapta nu a putut fi probată, astfel că procurorii au dispus clasarea cauzei. Astă-vară, mama a observat că fiica sa, elevă în clasa a V-a, a luat în greutate, iar medicii au descoperit că e însărcinată în cinci luni. Copila a dezvăluit că unchiul a obligat-o să întreţină relaţii sexuale în repetate rânduri, ameninţând-o cu moartea dacă le va spune părinţilor. Căsătorit, agresorul profita de fiecare dată când părinţii fetei plecau la muncă, la o societate avicolă, şi o obliga pe elevă să facă sex. Bărbatul a negat din nou că şi-ar fi batjocorit nepoata, însă probele ADN au arătat că el este tatăl copilului născut la începutul anului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net