Supravieţuitorii accidentului de elicopter, în stare gravă la spital

Ultima actualizare:

    Elicopterul militar s-a prăbuşit vineri dimineaţa în  judeţul Sibiu
Elicopterul militar s-a prăbuşit vineri dimineaţa în judeţul Sibiu

Lupta pentru supravieţuire a celor doi militari scăpaţi din infernul de la Sibiu, unde elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit, continuă şi de pe patul de spital. Căpitan-comandorul Corneliu-Gabriel Titiana (47 de ani) şi maistrul militar cls. I Valentin Bora (41 de ani) au fost aduşi la Spitalul de Arşi din Bucureşti şi operaţi vineri noaptea.

Prognosticul medicilor e rezervat

simeon stalpnicul png

Comandorul a fost adus intubat, cu traumatism facial şi arsuri pe 40% din suprafaţa corpului. Două ore a stat în sala de operaţie, iar duminică este programată o nouă intervenţie, întrucât medicii i-au descoperit un corp străin în plămân, o bucată de plastic, provenită probabil din casca pilotului, potrivit Digi 24. Tot atunci va fi supus unui transplant de piele.

Valentin Bora are şi el arsuri şi fracturi mai superficiale. Pentru amândoi, prognosticul medicilor e rezervat. Din nefericire, familiile celorlalţi opt camarazi din elicopter se pregătesc de înmormântare. Durerea lor e greu de descris, cu atât mai mult cu cât trupurile celor dragi nu pot fi identificate.

„Câteva cadavre sunt greu de identificat din cauza arsurilor şi am dispus efectuarea de analize ADN”, a declarat ieri pentru Mediafax procurorul şef al Parchetului Militar Cluj.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net