Supraviețuitoare din Colectiv. Noi dezvăluiri despre șeful care a concediat-o

Ultima actualizare:

    Corina Gabriela Ioniță face noi dezvăluiri despre șeful care a dat-o afară de la locul de muncăFoto arhivă personală
Corina Gabriela Ioniță face noi dezvăluiri despre șeful care a dat-o afară de la locul de muncăFoto arhivă personală

Corina Gabriela Ioniță, una dintre supraviețuitorii tragediei din clubul Colectiv, a avut parte de o umilință fără margini atunci când s-a întors la serviciu. Șeful nu și-a ascuns nemulțumirea pentru concediul medical prelungit de care Corina a avut nevoie pentru a se vindeca de arsurile deosebit de grave provocate de incendiu, astfel că a decis să o concedieze. În cadrul unei emisiuni televizate la Realitatea Tv, Corina Ioniță a făcut noi dezvăluiri despre umilințele îndurate.

Corina Gabriela Ioniță a mărturisit că nu se aștepta să fie tratată cu o totală lipsă de respect de către propriul angajator. Totuși, tâmăra a declarat că tensiunile sunt mai vechi: "Am fost dată afară din invidie. Patronul era invidios pe mine că am un telefon mai scump decât al lui și că am primit bani din donații."

Tânăra supraviețuitoare este profund nemulțumită de condițiile medicale din România, dar îi consideră pe medicii de aici adevărați eroi, fiind motivul pentru care se află încă în viață. "Voi rămâne veșnic recunoscătoare medicilor din Spitalul Elias. Sistemul nu le-a dat voie să facă mai multe pentru noi. Voi fi veșnic recunoscătoare pentru că au aprobat transferul, am primit o șansă în plus."

Corina a simțit pe propria piele uriașa diferență dintre sistemul sanitar românesc și cel din Occident: "În Marea Britanie medicii vorbesc de la egal la egal cu pacienții...mă doare să o spun dar în Romania asistentele umilesc pacienții. Suntem cu toții vinovați și complici că am ajuns aici." 

Totodată, aceasta este profund dezamăgită de atitudinea pe care o au românii. Dacă la început aceștia se arătau solidari cu suferința celor din Colectiv, potrivit declarațiilor tinerei, pe internet se observă tot mai multă nepăsare în ultima perioadă: "Oamenii au devenit inviduoși. O spun comentariile de pe Facebook... România uită repede."

Conform afirmațiilor unui alt supraviețuitor al tragediei din Colectiv, echipamentul sanitar din spitalele românești nu doar că este învechit, dar pune în pericol viețile pacienților pentru că este insalubru. "La spitalul Sfântul Ioan erau niște cazane ruginite." Tânărul a mărturisit că spitalul din Belgia îi amintește de o imagine SF; era spălat centimetru cu centimetru, i se schimbau periodic bandajele și era transportat dintr-un pat în altul cu o macara. Personalul spitalului din Belgia s-a dedicat total celor răniți în incendiul din clubul Colectiv. Internarea lor a coincis în noiembrie anul trecut cu momentul atacului terorist de la Bataclan. Răniții din atentat au fost adusi la spitalul unde au fost internați tinerii români, dar tratamentul lor nu s-a schimbat. Cei care au fost într-o stare mai bună au fost externați, dar restul răniților au fost tratati la fel de bine, nu au fost deloc neglijați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net