Superpremii la Click!MANIA: "Am câştigat cel mai tare cuptor"

Ultima actualizare:

    Adina Constanţa Niculescu a câştigat un cuptor cu microunde la Click!MANIAFoto: Click!
Adina Constanţa Niculescu a câştigat un cuptor cu microunde la Click!MANIAFoto: Click!

V-am promis peste 16.000 de premii şi ne ţinem de cuvânt. Cititorii noştri fideli au câştigat tablete, telefoane, bani, cuptoare cu microunde şi multe alte surprize. Cumpără şi tu Click!, deschide clapeta lozului şi vezi dacă ai câştigat. Peste 1.100 de cititori fideli se numără deja printre norocoşi.

Premii, premii şi iar premii! Adina Constanţa Niculescu (74 de ani) ne-a întâmpinat cu un zâmbet cald şi ne-a spus că ziarul preferat i-a adus primul câştig din viaţă. Fostă înotătoare de performanţă, bucureşteanca a nimerit un loz norocos, care i-a adus un cuptor cu microunde.

“Până nu am văzut premiul, n-am crezut! Nu aveam încredere în concursurile de genul acesta. Acum ce să mai zic. Jos pălăria! Concursul chiar e pe bune”, ne-a spus încântată câştigătoarea. Are cuptor de microunde, dar se bucură că-l va schimba cu unul nou, iar pe cel vechi i-l va da surorii sale. Nu uita! Mai avem mii de premii pentru tine. Tot ce trebuie să faci e să cumperi zilnic Click! şi să verifici dacă ai trei simboluri identice pe lozul Click!MANIA.

Pentru revendicare sună la 0318.603.425, 0318.603.426, 0318. 603.427 sau 0318.603.428, între 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului pe care ai găsit lozul câştigător. Participanţii abonaţi la care ziarul nu ajunge în weekend pot suna, pentru revendicarea premiilor de sâmbătă şi duminică, în lunea următoare, între 08.30 – 17.00.

A câştigat 300 de lei cu lozul norocos

Gheorghe Baciu cumpără zilnic Click!
Gheorghe Baciu cumpără zilnic Click!

Gheorghe Baciu (57 de ani) cumpără zilnic ziarul Click!, iar fidelitatea i-a fost răsplătită cu un loz norocos. Bucureşteanul a câştigat 300 de lei, după ce a nimerit un loz cu trei simboluri identice.

„Este primul meu câştig şi mă bucur că mi l-a adus ziarul meu preferat. E complet! Nu-i lipseşte nici o informaţie. Cel mai mult îmi plac paginile de sport, utilele şi cele cu jocuri şi integrame. Abia aştept sâmbăta şi duminica, că atunci aveţi cele mai multe pagini cu jocuri”, ne-a spus câştigătorul nostru.

Cu banii câştigaţi bucureşteanul îşi va ajuta mama, care are probleme de sănătate. „E bolnavă şi o să-i mai cumpăr din medicamente”, a conchis cititorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net