S-a deschis primul «supa-bar» din România

Ultima actualizare:

    O porţie de pizdulice  de porc sau de vită,  respectiv 180 de grame  de carne şi un sos, costă  20 de lei la restaurantul  din localitatea Cristian  (FOTOGRAFII: RAMONA GĂINĂ)
O porţie de pizdulice de porc sau de vită, respectiv 180 de grame de carne şi un sos, costă 20 de lei la restaurantul din localitatea Cristian (FOTOGRAFII: RAMONA GĂINĂ)

La Timişoara s-a deschis un bar mai puţin obişnuit. În loc de băuturi alcoolice sau nealcoolice, ori tradiţionala cafea, aici se bea doar...supă.

 "Servirea se face în pahare lungi, dar clientul primeşte şi o lingură dacă îi place să mănânce aşa. Însă ideea este să bea, pentru că este băutură", a spus Caius Merşa.

Supă caraibeană de pui cu cocos, cremă italiană de fasole, supă jamaicană de fasole, supă meditareană cu năut, chiozo şi spanac, cremă tailandeză de conopidă, cremă de dovleac copt cu cocos, sunt doar o mică parte din reţetele oferite. Preţul este unic, 7 lei paharul.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
casa cuplu timisoreni love deco jpg
elena china instagram jpg
coada calului istock jpg
produse din carne carnati toba lebar produse atestate jpeg
cearta jpeg
1 Malgorzata Wnuczek missing webp
abator istock jpg
pregnant 1866000 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net