Sunteți pregătiți? Se întoarce gerul năpraznic și vântul turbat!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Din sudul continentului urcă un val de aer umed care ne aduce ninsori și vânt nebun. Specialiștii britanici au emis o prognoză până la sfârșitul lunii ianuarie și ne spun ce ne așteaptă.

Meteorologii ANM au emis astăzi, 16 ianuarie, o atenţionare meteo ”cod galben” de intensificări ale vântului, ninsori moderate cantitativ, temporar viscol, valabilă din această seară până miercuri, 18 ianuarie. Astăzi, cele mai afectate vor fi județele Caraş-Severin, Mehedinţi, Călăraşi şi Constanţa, unde rafalele de vânt vor depăşi 55 km/h şi temporar vor fi ninsori moderate cantitativ, viscolite.

În sud-estul judeţului Constanţa vor fi precipitaţii mixte, deci și condiții de polei.

Miercuri, intemperiile ajung și în în judeţele Ialomiţa, Buzău, Brăila, Tulcea şi Vrancea, unde rafalele vor depăşi 55 - 60 km/h. În Banat, Oltenia, jumătatea de sud a Munteniei şi în Dobrogea temporar vor fi ninsori în general slabe.

ANM ne informează că vântul va face probleme în toată țara până miercuri și sunt condiții de ninsoare slabă. În Capitală, se estimează că rafalele de vânt vor avea 40 -50 km/h.

Specialiștii de la Centrul European de Prognoză spun că va fi frig până în 23 ianuarie, chiar ger în perioada 19 -20 ianuarie, până la minus 18 grade în centrul țării. Apoi, din 25 ianuarie, până în 29 ianuarie, se prognozează un nou val de precipitații abundente.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net