"Sunt fericit! Am câștigat 300 de lei"

Ultima actualizare:

    Vasile Alexa a câştigat  la concursul nostru 300 de leiFoto: Dorin Constanda
Vasile Alexa a câştigat la concursul nostru 300 de leiFoto: Dorin Constanda

Bucurie mare în rândul cititorilor Click! Câştigurile la concursul Click!Mania vin în valuri. De data asta am dat 300 de lei, care s-au dus la Vasile Alexa.

Bucureşteanul de 64 de ani s-a arătat extrem de încântat. ”Am câştigat 300 de lei şi sunt tare fericit. Sunt muncitor şi n-am un salariu mare, aşa că banii îmi prind bine. Îmi voi cumpăra cu ei medicamente”, ne-a mărturisit bărbatul. Până acum, Vasile s-a ales cu reduceri de 50%-60% la produsele Top Shop. ”Cumpăr zilnic ziarul Click! Îl citesc de la cap la coadă şi abia aştept să văd pe loz că am pus mâna pe maşină”, spune, zâmbind, norocosul. Marele premiu pus la bătaie la cel mai iubit concurs Click!Mania este un autoturism Hyundai i20, care valorează în jur de 15.000 de euro. ”Poate reuşesc să vă iau şi maşina! Joc până în ultima zi”, ne-a mai spus câştigătorul.

Petruţa Mireanu a câştigat 5.000 de lei cu ziarul preferat
Petruţa Mireanu a câştigat 5.000 de lei cu ziarul preferat

Peste 2.200 de români au aflat până acum ce înseamnă să fii fericitul câştigător al unui premiu important. Premii de 300 de lei, de 1.000 de lei sau de 5.000 de lei, zeci de telefoane mobile, oale de bucătărie şi seturi de plajă au ajuns până acum la fanii Click!MANIA! Asta fără a pune la socoteală taloanele cu reduceri importante la articole pentru casă şi sănătate. Puteţi câştiga sute de mii de reduceri la produse din gamele Delimano, Topshop, Dormeo, Walkmaxx. Joacă şi tu la cel mai tare concurs al verii dacă vrei să intri în familia câştigătorilor Click!MANIA. Este în joc şi o super-maşină Hyundai, cu dotări de top, pe care orice şofer şi-ar dori-o. Nu uita: mai ai nouă zile în care şansa îţi poate surâde şi ţie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
ed dwight profimedia jpg
bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net