Traficantul care a tăiat cu sabia un polițist a fost arestat

Ultima actualizare:

    Poliţistul a fost grav rănit în timpul unei percheziţiiFoto: Arhivă personală
Poliţistul a fost grav rănit în timpul unei percheziţiiFoto: Arhivă personală

Tribunalul Suceava a decis joi, 7 decembrie, arestarea pentru 30 de zile a trei bărbați, printre care și agresorul polițistului SAS, rănit în timpul unei misiuni, marți, la Rădăuți.

Un poliţist de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale (SAS) a fost rănit, luni dimineaţa, în timpul unor percheziţii desfăşurate într-un dosar de trafic de droguri. În Rădăuţi, la domiciliul uneia dintre persoanele vizate, poliţistul a fost atacat cu o sabie, fiind rănit la braţ şi la cap. În cursul dimineţii au fost organizate opt echipe care urmau să facă percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate de trafic de droguri. La locuinţa unuia dintre suspecţi, unul dintre poliţişti a fost atacat cu o sabie, fiind rănit la braţ şi la cap. Tribunalul Suceava a decis ce pedeapsă va primi cel care l-a lovit pe poliţist, potrivit Agerpres.

Comunicatul explică clar că inculpatul se va afla în arest pentru o bună perioadă de timp. "Lovitura aplicată de către inculpatul Huțuleac, "având în vedere morfologia și topografia leziunilor, starea clinică, examenele clinice și paraclinice, a fost de natură a-i pune în primejdie viața lucrătorului de poliție, putând fi necesare 100 — 110 zile de îngrijiri medicale". "Cercetările în această cauză sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj asupra unui polițist aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu referire la tentativă la infracțiunea de omor calificat, comisă pentru a se sustrage de la tragerea la răspundere penală", continuă comunicatul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net