Subiecte Bacalaureat 2016 Matematică. Ce le-a picat elevilor

Ultima actualizare:

    Potrivit regulamentului, în fiecare sală de examen trebuie să existe cel puţin 15 candidaţi, iar aceştia nu au voie să intre în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări
Potrivit regulamentului, în fiecare sală de examen trebuie să existe cel puţin 15 candidaţi, iar aceştia nu au voie să intre în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări

Subiecte Bacalaureat 2016 Matematică/ Examenul de Bacalaureat continuă miercuri cu proba obligatorie a profilului. Elevii de la profilul real susțin proba scrisă obligatorie a profilului, din cadrul examenului de Bacalaureat, la Matematică. Elevii care au urmat un profil uman vor susține examen la Istorie.

Subiecte Bacalaureat 2016 Matematică: Ce au avut de rezolvat elevii


    Foto: adevarul.ro
Foto: adevarul.ro


    Foto: adevarul.ro
Foto: adevarul.ro

Potrivit datelor transmise de Ministerul Educaţiei, 123.958 de candidaţi s-au înscris pentru susţinerea probei de Limba şi literatura română, în schimb doar 119.147 de candidaţi s-au şi prezentat.

Astfel încât la examenul scris de la proba obligatorie a profilului, sunt aşteptaţi 119.147 de candidaţi. Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să susţină toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale, să susţină toate probele scrise şi să obţină nota 5 la fiecare dintre acestea, dar la final să aibă o medie de 6 cel puţin, la probele scrise.

Subiecte Bacalaureat 2016 Matematică. Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 - 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.Toate sălile în care se desfăşoară probele examenului de Bacalaureat 2016 sunt supravegheate atât video, cât şi audio, potrivit ordinului de ministru.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. În acest sens, candidaţii folosesc numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru.

Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise mijloacele de calcul sunt interzise iar hârtia folosită este doar cea distribuită de asistenţi.

Calendar bacalaureat 2016

13 - 15 iunie: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română

15 - 17 iunie: Evaluarea competențelor lingvistice la limba maternă

21 - 24 iunie: Evaluarea competențelor digitale

27 iunie - 1 iulie: Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională

4 iulie : Limba şi literatura română (proba E)a)

5 iulie: Limba şi literatura maternă (proba E)b)

6 iulie: Proba obligatorie a profilului (proba E)c)

8 iulie: Proba la alegere a profilului şi specializării (proba E)d). 

12 iulie: Afișarea rezultatelor (până în ora 16,00) și depunerea contestațiilor (între orele 16,00 - 20,00)

13 - 15 iulie: Soluționarea contestațiilor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net