O fată de 16 ani, strânsă de gât şi aruncată în canal de trei tineri

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Doi tineri, dintre care o minoră de 16 ani și o tânără de 21 de ani, vor fi, astăzi, duși în fața instanței de judecată sub acuzaţia de omor calificat, respectiv instigare la omor și proxenetism. Cercetările în cazul celor trei au pornit în urma descoperirii cadavrului unei tinere într-un canal de irigații în comuna Vânătorii-Mici, județul Giurgiu.

În urma necropsiei s-a constatat că respectivul cadavru aparține unei persoane de sex feminin, cu identitate necunoscută, cu vârsta cuprinsă între 15 și 24 de ani și care prezenta urme de ștrangulare la nivelul gâtului, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție.

Autoritățile au reușit identificarea cadavrului, acesta aparținând unei fete de 16 ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, dispărută de la domiciliu și urmărită la nivel național din data de 1 noimebrie 2011.

Anchetatorii au stabilit că, în 4 noiembrie, Nicușor G, din comuna Găiseni, județul Giurgiu, R.M din orașul Zimnicea și Luiza D., din comuna Nanov, județul Teleroman, au decis să ucidă tânăra de 16 ani, pentru a o împiedica să sesizeze autoritățile despre activitățile de prostituție și proxenetism organizate și coordonate de Luiza D.

Victima a fost dusă de cei doi bărbați în zona extravilană a comunei Vânătorii-Mici, județul Giurgiu, la canalul de irigații, unde a fost ștrangulată cu un cablu lițat și apoi aruncată acolo.

"Pentru a dovedi comiterea faptei, Nicuşor G. i-a secţionat degetul arătător de la mâna dreaptă, folosind o şurubelniţă, iar după ce l-a prezentat Luizei D., în vederea confirmării decesului, l-a aruncat în grupul sanitar amplasat în curtea propriei locuinţe", au precizat reprezentanţii ISU Giurgiu.

Suspecții au fost prinși de către polițiștii din orașul Bolintin-Vale și Serviciul de Intervenție Rapidă Giurgiu. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au dispus, ieri, reținerea pentru 24 de ore a lui Nicușor G. și a Luizei D. pentru instigare la omor și proxenetism. Minora este cercetată penal sub săvârșirea de omor calificat, însă în libertate.

Cei trei urmează ca astăzi să se prezinte în fața instanței de judecată pentru dispunerea măsurilor legale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net