Stilul întâlnește siguranța în husele de iPhone de la Ciocotec

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ciocotec este mai mult decât un nume ce te duce cu gândul la un desert dulce. Este numele unui magazin online ce oferă o gamă extra variată de carcase, bumpere, accesorii pentru smartphone și huse iPhone 6 sau huse iPhone 7, care au la bază o calitate desăvârșită.

Aceste produse moderne îmbină două funcții dezirabile în ziua de azi: atât un stil personalizat, cât și materiale rezistente care oferă siguranță și protecție oricărui telefon inteligent. Fiecare dintre accesoriile de telefon regăsite pe site-ul Ciocotec.com este inspirat de o tematică anume și se asortează cu orice stil și personalitate în parte. 

Protecție 24/24 cu huse iPhone 6 de la Ciocotec

Finisajele acestor huse iPhone 6 sau huse iPhone 7 sunt atât mate, cât și lucioase, în imprimeuri vesele sau cu flori, dar și sub formă de mini rucsac pentru cei sportivi. Cu toate că aceste carcase și bumpere pentru smartphone-urile prezentului au un aspect frumos și atrăgător, nu dau la o parte protecția doar pentru a da bine. 

Așadar, fiecare husă de iPhone 6 dispune de trăsături ideale pentru un asemenea accesoriu de telefon. Materialele din care sunt create carcasele stau ca o barieră de protecție care absoarbe șocurile la orice impact și asigură o securizare maximă chiar și în cazul în care ai scăpat pe jos telefonul sau ți-a alunecat de pe o suprafață. 

Un bumper Luxury Diamond pentru iPhone 6 oferă, pe lângă protecție, și un aspect foarte elegant telefonului tău inteligent de la Apple. Bumperul din metal îmbrățișează marginile iPhone-ului, pe când strasurile strălucitoare îl scot în evidența, transformându-l într-un accesoriu la purtător. 

Prețurile acestor huse iPhone 7 sunt o altă lovitură dată de Ciocotec pe piața accesoriilor de telefon

Chiar dacă aceste huse iPhone 6 și huse iPhone 7 sunt foarte populare printre pasionații de tech și modă, un alt avantaj ce stă la baza vânzărilor mari de pe Ciocotec.com este reprezentat de prețul accesibil. 

Începând cu 49 de RON la huse iPhone 7 din silicon, huse iPhone 7 subțiri și elegante sau la suporturi universale în stil plasă pentru acest model de smartphone de la Apple, și trecând la variante cu 59 sau 69 de RON pentru huse iPhone 7 Armor Lux, Band pentru Jogging sau Liquid Glitter, oricare dintre aceste accesorii trendy sunt diposnibile pentru buzunarele fiecăruia.

Fiecare carcasă sau husă, bumper sau folie de la Ciocotec este mai subțire decât oricând, dar mai rezistentă decât oriunde, asigurând un strat antișoc la impacturi dintre cele mai dure. Straturile bine delimitate de material ale acestor accesorii de telefon furnizează o protecție superioară, fără a reuși să ofere smartphone-urilor un aspect greoi sau mai puțin estetic pentru posesor.

Huse iPhone 6 sau huse iPhone 7 dintre cele mai moderne și inovatoare se regăsesc acum în oferta magazinului online de produse pentru telefon Ciocotec.com. Nu numai atractivitatea și frumusețea acestor carcase de telefon le transformă într-un hit pe piață tech, ci și trăsăturile lor calitative, funcțiile de protecție maximă în caz de incidente neplăcute și rezistența lor îndelungată. 

Mai mult decât atât, pentru fiecare posesor de iPhone, există huse iPhone 6 sau huse iPhone 7 care se potrivesc și la modelele iPhone 6 S și iPhone 7 Plus, fiind disponibile într-un spectru larg de modele cool și sofisticate care reprezintă un atu pentru toți cei care își apreciază cu adevărat dispozitivul smart de la Apple.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net