Stau la coadă ca să facă sex cu nevasta altuia

Ultima actualizare:

    Petrecerile sexuale  în care partenerii se  schimbă sunt tot mai  dese în Bucureşti. O  astfel de distracţie costă  250 de lei  pentru cupluriFoto: Mihai Caliu
Petrecerile sexuale în care partenerii se schimbă sunt tot mai dese în Bucureşti. O astfel de distracţie costă 250 de lei pentru cupluriFoto: Mihai Caliu

Drumul spre plăcere poate deveni o corvoadă pentru swingeri. Vorbim despre cuplurile de români care-şi schimbă partenerii sexuali în cluburile de profil din Capitală. De teamă să nu fie recunoscuţi de ­vreun apropiat, majoritatea se codesc mult înainte de a intra în locul cu pricina.

Ghici cine vine la swing? Doamne cochete, la minijup şi cu pantofi cu toc, de braţ cu soţii lor. Cuplurile care practică swingul şi-au dat întâlnire la sfârşit de săptămână într-un club de profil din Capitală.


    Foto: Mihai Caliu
Foto: Mihai Caliu

Doamnele s-au aranjat, şi-au făcut părul, şi-au pus pe ele cele mai sexy rochii şi cei mai înalţi pantofi. Majoritatea au lăsat maşinile acasă şi şi-au chemat un taxi. Chiar şi aşa, nimeni nu a avut curajul să coboare din taxi chiar în faţa clubului, situat pe o străduţă din zona Piaţa Iancului. Au rugat şoferul să parcheze într-un loc cât mai ferit şi au preferat să mai meargă pe jos câteva sute de metri, doar ca să se asigure că nu sunt văzuţi de vreun cunoscut.


    Foto: Mihai Caliu
Foto: Mihai Caliu

Înainte de a-şi face curaj să apese pe sonerie, domnii au mai aruncat câteva priviri în jur şi abia după ce s-au asigurat că-n zonă nu e nimeni au început să chicotească cu gândul la ce va urma. În mai puţin de o oră, fotoreporterii Click! au fotografiat şapte cupluri amatoare de senzaţii tari. 

Intrarea costă între 100 şi 500 de lei

Clubul e deschis doar trei zile pe săptămână. Vineri şi sâmbătă, cuplurile plătesc 250 de lei intrarea, iar doamnele singure 100 de lei. Domnii fără partenere achită 500 de lei la intrare. Clubul mai e deschis miercuri, doar pentru perechi. Doritorii trebuie să facă rezervare din timp şi asta pentru că locurile sunt limitate. Chiar şi Anul Nou îl poţi petrece aici. De exemplu, la Revelionul din 2016, 30 de cupluri lipsite de inhibiţii s-au distrat la clubul de profil până-n zori. Cuplurile au plătit pentru această distracţie câte 800 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
www.antena3.ro
Iulian Tiganila FOTO Jurnal de Argeș jpg
image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net