Femeia care a ucis o tânără în stația de metrou Dristor a fost arestată

Ultima actualizare:

    Crima a avut loc marţi seara la staţia de metrou Dristor Foto: arhivă personală
Crima a avut loc marţi seara la staţia de metrou Dristor Foto: arhivă personală

În urma incidentului de la stația Dristor, din această seară, în urma căruia o tânără de 25 de ani a ajuns sub șine, poliția a fost alertată de prezența unei persoane cu probleme psihice care ar fi împins-o. Suspecta a fost reținută de polițiști, iar din ultimele rezultate ale anchetei, reiese că tânăra care a fost ucisă era însărcinată.

UPDATE 13 decembrie, 07.17: Femeia în vârstă de 36 de ani care a ucis o fată în stația de metrou Dristor și suspectată că ar avea probleme psihice, a fost reținută de poliție în noaptea de 12 spre 13 decembrie și dusă la Direcția Generală a Poliției din București. Ea a fost identificată pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere și prin sprijinul populației, informează News.ro.

În urma mai multor sesizări făcute de călători, mai multe echipe de intervenție din cadrul Poliției Capitalei au fost trimise în această seară în căutarea unei posibile persoane cu probleme psihice despre care se vorbește că ar intenționa să împingă oameni în fața trenurilor. Această suspiciune a intervenit după un incident petrecut la stația de metrou Dristor, în această seară. Mai exact, o tânără de 25 de ani a fost lovită mortal de metrou după ce a ajuns pe șine, însă fără să se știe exact prin ce împrejurări. Au existat martori care au susșinut că fata ar fi fost împinsă.

 

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net