Sportivi şi tractoriști, pe listele pentru Parlament

Ultima actualizare:

    La 11 decembrie vom merge la  vot să alegem parlamentarii
La 11 decembrie vom merge la vot să alegem parlamentarii

Avem de unde alege la 11 decembrie! Sunt sute de candidaţi pe listele partidelor, pentru toate gusturile: tineri abia ieşiţi de pe băncile şcolilor, femei sexy, profesori, medici, avocaţi şi economişti, chiar şi un academician.

La 11 decembrie, mergem să votăm deputaţi şi senatori pentru un nou mandat în Parlamentul României. Toată lumea speră că ei vor vota legi care să ne facă viaţa mai uşoară.


    Adrian Dacica, antrenor de lupte libere
Adrian Dacica, antrenor de lupte libere

Cei mai mulţi candidaţi sunt jurişti, economişti, ingineri, medici şi profesori. Printre ei, îşi face locul şi deputatul PNL Dumitru-Verginel Gireadă, de 44 de ani, fostul primar al comunei Mihai Eminescu din Botoşani, condamnat pentru corupţie.


    Neculai  Tănasă, fost fotbalist
Neculai Tănasă, fost fotbalist

La alegerile locale de acum patru ani nu a avut dreptul să candideze ca edil, dar a fost ales deputat. La primărie a câştigat soţia sa locul lăsat vacant. Acum, vrea din nou să ajungă în Parlament şi este pe listele oficiale. A promovat examenul de Bac în 2010, la vârsta de 40 de ani, iar în 2013 a terminat Facultatea de Ştiinţe politice.


    Cristinel  Romanescu, antrenor de tenis de masă
Cristinel Romanescu, antrenor de tenis de masă

 „Da, nu mi-e ruşine. Am făcut şcoala profesională de mecanici agricoli şi până în ‘89 am fost tractorist. După aia am progresat.Că omul nu trebuie să se nască şi să se plafoneze pentru un anumit nivel. Dacă ar fi să fac o descriere a vieţii, la vremea respectivă, am avut nişte greutăţi în familie. Taică-meu era bolnav de cancer. Nu erau posibilităţi să fac o facultate, deşi am fost un elev bun. Dar m-am plafonat puţin, pentru că aşa stăteau lucrurile atunci. Ulterior, am mers mai departe. Cu ambiţie”, a declarat în 2014, deputatul Gireadă, pentru adevarul.ro.


    Verginel Gireadă, fost tractorist
Verginel Gireadă, fost tractorist

Un tractorist figurează şi pe listele UDMR, la Mehedinţi. Pe lângă acesta îi mai găsim aici pe Koszta Illona-Eniko, un preot evanghelic şi pe Ravasz Csaba, ambulanţier.Tot la PNL, la Buzău, lista deputaţilor este deschisă de Cristinel Romanescu, antrenor de tenis, Preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă. La Caraş-Severin este pe listă Adrian Laurenţiu Dacica, actualul viceprimar al oraşului Reşiţa, de profesie antrenor de lupte libere.

Şi pe lista PSD găsim candidaţi cu meserii dintre cele mai diverse. La Constanţa, candidează fostul fotbalist Neculai Tănasă, în prezent vicepreşedinte al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. La Covasna, lista la Senat este deschisă de o pensionară, Elena Tănase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net