Spionii au plâns după mămici şi l-au cerut pe Harry Potter

Ultima actualizare:

    Mamele cetățenilor israelieni  Ron Wiener și David Geclowicz, acuzați de spionarea șefei DNA, au cerut instanței iertarea celor doi tineriFotografii: Mediafax
Mamele cetățenilor israelieni Ron Wiener și David Geclowicz, acuzați de spionarea șefei DNA, au cerut instanței iertarea celor doi tineriFotografii: Mediafax

Unul a plâns şi a tot întrebat de mama, celălalt a cerut cărţi cu Harry Potter. Nu vorbim de copii prinşi că au fumat în toaleta şcolii, ci de ”fioroşii” spioni arestaţi după ce au încercat să afle informaţii compromiţătoare despre Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA.

”Slăbuţ, speriat, la fiecare cinci minute întreba de mama. M-a rugat să îi aduc câteva cărţi în limba engleză, cu Harry Potter, ca de exemplu “Chamber of Secrets” sau “Philosopher’s stone” a declarat Alexandru Morărescu, avocatul lui David Geclowicz, unul dintre cei doi cetăţeni din Israel acuzaţi că o spionau pe Laura Codruţa Kovesi. Cei doi suspecţi au fost aduşi ieri în faţa instanţei însoţiţi de mai mulţi membri ai unităţilor speciale, puternic înarmaţi. Motivul? La Curtea de Apel s-a luat în discuţie contestaţia depusă de suspecţii Ron Wiener şi David Geclowicz, la adresa măsurii de arest preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Tinerii au cerut câteva cărţi în limba engleză, cu Harry Potter
Tinerii au cerut câteva cărţi în limba engleză, cu Harry Potter

Venite de urgenţă din Israel, familiile celor doi inculpaţi care au terorizat-o pe şefa DNA au izbucnit în lacrimi în faţa instanţei. Mamele israelienilor au încercat să sensibilizeze instanţa afirmând că fiii lor nu au ştiut în ce se bagă şi că nu este vorba de spionaj. Atitudinea a avut succes, instanţa hotărând ca “spionii” să stea în spatele gratiilor încă 10 de zile, pentru că se află încarceraţi deja de 10 zile.Ron Wiener si David Geclowicz au recunoscut deja că au venit în România din partea firmei Black Cube din Israel pentru a face investigaţii şi pentru a sparge căsuţele de e-mail ale unor apropiaţi ai Laurei Codruţa Kovesi. Ei au cerut, potrivit avocaţilor, să fie eliberaţi deoarece au colaborat cu DIICOT şi ar fi mărturisit tot, în afară de cine a plătit pentru a fi spionată şefa DNA. 

Au încercat să o spioneze pe șefa DNA

Laura Codruţa Kovesi
Laura Codruţa Kovesi

La începutul săptămânii trecute s-a aflat că șefa DNA a fost ținta unui atac informatic, doi angajați ai unei firme de spionaj din Israel, Black Cube, încercând să afle detalii compromițătoare despre Laura Codruța Kovesi. Ron Weiner și David Geclowicz au fost arestați. Weiner este cel care răspundea efectiv de partea informatică a operațiunii, susțin procurorii, în timp ce Geclowicz contacta persoane din anturajul și familia persoanei publice vizate – ambii fiind coordonați din centrala firmei pentru care lucrau. Conform hotnews.ro, Weiner și Geclowicz ar fi fost filați de mai multe luni și au fost arestați în momentul în care se pregăteau să părăsească România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net