Spionarea amantei primarului a costat 50.000 €

Ultima actualizare:
Adina Samson
Adina Samson

Spionarea amantei lui Gheorghe Nichita, edilul suspendat al Iaşiului, a costat 50 de mii de euro. Aceasta este suma cheltuită din banii publici ai municipalităţii pentru aventura primarului, pagubă adusă Poliţiei Locale. Suma a fost stabilită de procurorii DNA cu titlu de prejudiciu în dosarul primarului-suspendat.

Prejudiciul de 50 mii de euro reprezintă cheltuielile de personal cu poliţiştii implicaţi în timpul serviciului, dotările indisponibilizate, precum şi combustibilul consumat în multele deplasări, inclusiv în alte judeţe. Totul pentru ca Gheorghe Nichita să afle unde şi cu cine este fosta sa iubită, Adina Samson. 


    Adina Samson
Adina Samson

Procurorii DNA au pus şi sechestru pe bunurile deţinute de Nichita pentru a recupera pabuga. Adina Samson, şef de serviciu în Primăria Iaşi, cu care edilul Gheorghe Nichita a avut o relaţie de câţiva ani, l-ar fi denunţat pe acesta în primăvara acestui an după ce el i-ar fi pus pe poliţiştii locali să o urmărească.

Gheorghe Nichita s-ar fi folosit inclusiv de clanul Cordunenilor, pe lângă angajaţi ai Poliţiei Locale şi ai altor instituţii din Primărie, pentru a-şi urmări iubita şi a ameninţat un bărbat cu care s-a întâlnit Samson la un moment dat, potrivit unor documente ale anchetatorilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net