Soţia, suspectată că i-a despicat capul bărbatului cu un topor

Ultima actualizare:

    Trupul bărbatului a fost ridicat din propria locuinţă şi a fost dus la IML pentru necropsie
Trupul bărbatului a fost ridicat din propria locuinţă şi a fost dus la IML pentru necropsie

Locuitorii unui sătuc din judeţul Gorj sunt şocaţi după ce un vecin de-al lor a fost omorât cu sălbăticie. Nicolae Olteanu (54 de ani) din localitatea Bibăneşti a fost găsit, miercuri, cu capul despicat.

Toţi arată cu degetul spre soţia lui Nicolae, care ar suferi de o boală psihică. Însă, femeia le-a spus anchetatorilor veniţi la locul crimei că şi-a găsit bărbatul căzut din fânar, mort. Numai că ţeasta victimei era, pur şi simplu despicată. „Organele de poliţie au fost sesizate cu privire la faptul că Nicolae Olteanu a decedat la locuinţa sa, în condiţii suspecte. S-a stabilit că acesta prezenta multiple plăgi la nivelul capului, produse cu un obiect tăietor-despicător, posibil topor, leziuni care conduc către o infracţiune de omor. Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei. Avem un cerc de suspecţi şi continuăm cercetările. Nu este moarte naturală, acest lucru este clar”, a afirmat procurorul Dumitru Părăuşanu, de la Parchetul Judeţean Gorj. 

Vecinii sunt convinşi, însă, că ucigaşul este chiar soţia bărbatului, mai ales, că au găsit în soba din casa familiei Olteanu o bucată din linoleumul din cameră. „Ea l-a omorât. Cu toporul l-a hăcuit, mai mult ca sigur. Era atâta sânge în camera aia! Am găsit în sobă o bucată de linoleum plin de sânge. O băgase în sobă să o ardă, să o distrugă”, a spus un localnic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net